Andreea Balan, foarte suparata: "Mi se pare o tampenie, pentru ca multe femei sunt in situatia mea"

/ / Modificat: 2019-10-14
Andreea Balan, foarte suparata:

Andreea Balan nu poate uita ce s-a intamplat la nasterea celei de-a doua fetite, cand a fost la un pas de moarte din cauza unui stop cardio-respirator, aparut in urma unei embolii cu lichid amniotic. Urmarile au fost grave, iar Andreea nu mai poate face copii. "Nu poti sa ai si familie, si tot, si sa nu ti se intample si tie ceva rau," este de parere cantareata.

Acesta este deranjata de faptul ca in Romania nu poti apela la o mama surogat, pentru ca este ilegal.

"Una e sa spui da, ne oprim la doi copii, ca asa vrem noi si alta e sa nu mai ai optiune. Normal ca te deranjeaza acest lucru. Daca peste 5-6 ani mi-as fi dorit din nou sa mai am un copil. Nu mai exista aceasta posibilitate sub nicio forma. Poate doar sa adopt sau sa apelez la o mama surogat. Dar este ilegal in Romania! Discutand cu tot felul de medici si spunand ca ma deranjeaza ca nu mai pot face copii, am avut o discutie interesanta cu o doctorita foarte draguta, care mi-a explicat ca a apelat la o mama surogat, dar a fost mai complicat, la modul ca sora mamei respective a nascut copilul si pentru ca in Romania nu e legala procedura a fost necesar procesul de adoptie. Astfel, in acte copilul este adoptat si mie personal mi se pare o tampenie. Mi se pare ca trebuie sa existe aceasta optiune pentru ca exista multe femei in situatia mea care nu mai pot face copii.Eu am o prietena care incearca de ani de zile sa ramana insarcinata in vitro si nu reuseste.

E pacat, de ce sa nu oferi aceasta sansa? Sunt multe femei care, pentru bani, vor sa poarte copilul altei femei. Poate ele au nevoie de acei bani si, in felul asta, pot ajuta si alte femei care nu pot face copii. Mi se pare o prostie ca statul roman nu permite lucrul asta!," a declarat Andreea Balan pentru VIVA!.

"Mi-a fost greu sa inteleg de ce mie"

Cantareata merge de trei ani la psiholog pentru a rezolva problemele din trecut, mai ales pe cele pricinuite de tatal sau. Acum, insa, o ajuta foarte mult sa treaca peste trauma pe care a suferit-o la incepeul lunii martie, la nasterea fetitei sale. 

"Terapeuta mea imi spune ca trebuie sa am rabdare. Imi repeta mereu sa am rabdare, sa am rabdare, ca o sa fie bine. Acum la terapie nu mai vorbesti despre problemele din copilarie, ci despre copilaria copiilor tai. Si despre problemele care apar acum. Nu mai e loc de mine la terapie, e loc de copii. De trei ani tot merg. Acum am avut nevoie de terapie si sa trec peste ce mi s-a intamplat, sa trec mai usor, sa accept ce mi s-a intamplat. Mi-a fost foarte greu sa inteleg de ce mie," declara Andreea Balan pentru Viva! la cateva luni dupa nastere. 

Andreea Balan s-a casatorit cu actorul George Burcea pe 15 septembrie si au doua fetite, Ella Maia (3 ani) si Clara Maria (7 luni). 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan Mama surogat Stop cardio-respirator

Articole recomandate

Citeste si despre