Vedeta acuzata ca a apelat la o mama surogat. Ce a facut pentru a le inchide gura rautaciosilor

/ / Modificat: 2023-06-03
Vedeta acuzata ca a apelat la o mama surogat. Ce a facut pentru a le inchide gura rautaciosilor

La inceputul acestui an, Chrissy Teigen si John Legend au devenit parinti pentru a treia oara. Dupa doua nasteri naturale si o sarcina pierduta, sotia artistului american a adus pe lume cel de-al treilea copil prin cezariana, in luna ianuarie a acestui an. Vedeta isi tine la curent fanii de pe retelele de socializare cu viata ei, iar recent a simtit nevoia sa lamureasca lucrurile, dupa ce i s-au adus acuzatii serioase.

Au existat voci in mediul online care au acuzat-o pe Chrissy Teigen ca a apelat la o mama surogat pentru a o aduce pe lume pe Esti Maxine, cea mai mica membra a familiei. Mai mult, oamenii au spus ca vedeta ar fi apelat la o burta falsa, in timp ce altcineva ar fi dus sarcina in locul ei. Extrem de asumata, Chrissy Teigen a tinut sa lamureasca lucrurile si nu a lasat zvonurile sa ramana fara raspuns. Sotia lui John Legend le-a inchis gura rautaciosilor si a postat pe contul ei de Instagram imagini din timpul operatiei de cezariana, dar si fotografii din intimitate, facute la scurt timp dupa nastere.

chrissy teigen si bebelusul ei

A pierdut un copil in 2021

Chrissy Teigen si John Legend au acum impreuna 3 copii: pe Luna, pe Miles si pe Esti Maxine. Inainte de nasterea mezinei lor, cei doi au pierdut un copil. Chrissy Teigen era la jumatatea sarcinii cand au aparut complicatiile si medicii au anuntat-o ca fatul nu se dezvolta normal. In urma unei hemoragii si a unor complicatii, vedeta si sotul ei au pierdut bebelusul.

La cateva luni dupa ce a suferit un avort spontan, fostul fotomodel anunta ca urmeaza sa inceapa procedurile de fertilizare in vitro, pentru a incerca sa devina mama din nou. Astfel, a reusit sa o conceapa pe Esti Maxine, care s-a nascut in luna ianuarie a acestui an.

FOTO: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mama surogat Monden

Articole recomandate

Citeste si despre