O femeie de 51 de ani poarta in pantece propriul nepot. Cum s-a intamplat

/ / Modificat: 2020-06-26
O femeie de 51 de ani poarta in pantece propriul nepot. Cum s-a intamplat

O tanara influencer care vorbeste pe blogul sau despre luptele pe care le-a avut cu infertilitatea a dezvaluit ca mama ei in varsta de 51 de ani ii poarta copilul. 

Breanna Lockwood (29 ani), din Chicago, a incercat sa ramana insarcinata de cand s-a casatorit, in urma cu patru ani.

Femeia a suportat sapte proceduri chirurgicale, trei runde de recoltari de ovule si patru transferuri de embrioni esuate, precum si un avort spontan si o sarcina extrauterina, relateaza Daily Mail.

Bunica isi poarta propriul nepot in pantece

Breanna si-a impartasit povestea dureroasa pe paginile sale de Instagram si Facebook in ultimul an. "Incercarile si necazurile infertilitatii au fost, fara indoiala, cea mai grea provocare cu care m-am confruntat in viata mea."

Luna trecuta ea a dezvaluit ca visul ei si al sotului de a deveni parinti este cun un pas mai aproape de a deveni realitate, datorita mamei sale, Julie. Femeia a postat o poza in care apare impreuna cu sotul si mama ei, insarcinata in 17 saptamani. 

Brianna a explicat ca bebelusul "a fost conceput cu multa dragoste si un strop de stiinta." "Mama mea va purta si va naste copilul nostru. Cel mai mare sustinator din viata mea ne va aduce cea mai mare binecuvantare," a mai scris femeia.

Brianna a povestit si cum a ajuns mama sa sa-i poarte copilul. "Frumoasa mea mama isi poarta primul nepot." 

A fost respinsa din cauza varstei

Pana a ajuns sa fie mama surogat pentru propriul nepot, Julie a fost respinsa de mai multi doctori, din cauza varstei sale, desi este intr-o forma fizica de invidiat. Doctorii susţineau că vârsta maximă pe care o poate avea o mamă surogat este de 45 de ani. Pana la urma, sanatatea si stilul de viata sanatos al Juliei i-au convins pe doctori ca poate aduce pe lume  bebelusul in siguranta. De altfel, Breanna marturiseste ca mama sa pare mai degraba sora ei si se afla intr-o forma mai buna decat atunci cand i-a dat nastere ei. 

Transferul de embrioni a avut loc pe 25 februarie, iar copilul urmeaza sa se nasca in luna noiembrie.

"Impartasirea acestei aventuri cu mama a fost o experienta unica si uimitoare," a scris Breanna.

Dupa ce a postat anuntul, Breanna a fost asaltata de mesaje de felicitare de la urmaritori. Ea a spus ca "nici intr-un milion de ani nu se astepta sa primeasca atat de multe mesaje emotionante, din toata lumea, de la femei care se lupta cu infertilitatea." Ea le-a sfatuit sa nu se simta rusinate si sa aiba curaj sa-si spuna povestea pentru a le inspira si pe altele.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Influencer Mama surogat Nepot

Articole recomandate

Citeste si despre