Primarul Capitalei, anunt de ultima ora despre stimulentele financiare acordate pentru nou-nascuti

/ / Modificat: 2021-09-13
Primarul Capitalei, anunt de ultima ora despre stimulentele financiare acordate pentru nou-nascuti

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a facut primele declaratii despre stimulentele financiare pentru nou-nascuti, dupa ce in presa a aparut informatia ca acestea nu vor mai fi acordate. 

Astfel, potrivit lui Nicusor Dan se pare ca informatia care a aparut in presa este una falsa. Primaria va acorda in continuare stimulente financiare pentru proaspetele mamici, dar si vouchere materna.

”Nu se pune problema ca stimulentele financiare pentru nou-nascuti, vouchere materna si persoane adulte cu dizabilitati sa nu mai fie platite. Dintr-o eroare umana, anuntul aparut pe site-ul Directiei Generale de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti nu corespunde realitatii. In continuare vor fi preluate cereri pentru plata stimulentelor financiare pentru nou-nascuti, vouchere materna, persoane adulte cu dizabilitati, copii cu dizabilitati, familii monoparentale si sprijin pentru prevenirea abandonului scolar. Acestea urmeaza sa fie platite in acelasi cuantum ca pana acum”, precizeaza primarul Capitalei.

Initial, pe site-ul institutiei aparuse informatia ca voucherele respective nu vor mai fi acordate, din lipsa de fonduri.

Articole recomandate

Citeste si despre