O influencerita a murit la doar 14 ani. Totul s-a intamplat in conditii suspecte, in plin scandal de divort al parintilor

/ / Modificat: 2023-08-27
O influencerita a murit la doar 14 ani. Totul s-a intamplat in conditii suspecte, in plin scandal de divort al parintilor

Influencerita Lil Tay a murit la varsta de 14 ani. Adolescenta care se bucura de o popularitate imensa pe retelele de socializare, devenind virala in 2017 cand s-a afisat cu masini de lux si teancuri de bani, a avut o moarte "subita si tragica".

Lil Tay, pe numele ei real Claire Hope, a murit la varsta de 14 ani. Anuntul decesului a fost facut pe retelele de socializare, pe contul ei oficial de Instagram. In mesajul publicat se precizeaza faptul ca adolescenta a avut parte de o moarte "subita si tragica si cu totul neasteptata".

Totul s-a intamplat intr-o perioada foarte agitata din viata ei. Parintii fetei erau in proces de divort si ambii se luptau pentru custodie. Au existat chiar si speculatii referitoare la siguranta ei familiala. In iunie 2018, de pe contul ei Instagram au fost sterse unele postari, iar cuvintele "Help Me" (n.r. ajuta-ma' au fost postate pe InstaStory.

"Cu inimile grele impartasim vestea devastatoare despre moartea brusca si tragica a iubitei noastre Claire. Nu avem cuvinte pentru a exprima pierderea insuportabila si durerea de nedescris. Acest lucru a fost complet neasteptat si ne-a lasat pe toti in stare de soc", se arata in declaratia postata pe contul de Instagram al lui Lil Tay.

Si fratele influenceritei, Jason Tian, a murit

Si fratele influenceritei s-a stins din viata in conditii suspecte. Momentan nu se cunosc detalii cu privire la cauzele mortii acestuia.

"Moartea fratelui ei face durerea sa fie si mai mare si inimaginabila. In aceasta perioada de durere imensa cerem cu amabilitate dreptul la intimitate pentru a plange aceste imense pierderi, intrucat circumstantele decesului lui Claire si al fratelui ei se afla sub investigatie", este o alta parte din mesajul aparut pe Instagram, pe pagina lui Lil Tay.

Lil Tay, personaj excentric pe retelele de socializare

Chiar daca era doar un copil, Lil Tay a devenit cunoscuta in anul 2017, atunci cand a inceput sa afiseze pe retelele de socializare stilul sau de viata exclusivist, dar si limbajul ei licentios. Intr-unul dintre videoclipuri, Lil Tay sustinea ca si-a achizitionat un autoturism de lux, in valoare de 200 000 de dolari, desi nu detinea permis de conducere.

Odata cu cresterea notorietatii ei, s-a speculat ca Lil Tay ar fi fost exploatata de adultii din jurul ei, existand o lupta pentru viitorul carierei ei, intre managerul ei (Tsang), tatal (Christopher Hope) si promotorul (Chris Jones) pe de o parte, iar mama ei (Angela Tian) si fratele ei, pe de alta parte.

FOTO: abcnews.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Influencer

Articole recomandate

Citeste si despre