Nico, cea mai fericita bunica. Este tare mandra de nepotelul sau. Ce face micutul la doar 1 an

/ / Modificat: 2024-02-17
Nico, cea mai fericita bunica. Este tare mandra de nepotelul sau. Ce face micutul la doar 1 an

 

Cantareata Nico este tare fericita de cand a devenit bunica in urma cu un an si o luna. Artista, care a implinit 54 de ani pe 1 februarie, are o relatie speciala cu nepotelul si si-a luat in serios rolul de bunica, deoarece este foarte implicata in cresterea micutului. 

Nico a povestit ca micutul o amuza mereu, deoarece repeta anumite gesturi mai ales daca observa ca ”are public”.

”E super istet pentru un an si o luna. Deci isi duce singur pampersul la gunoi! Il da maica-sa pampersul in mana si il duce singur, daca nu face asta, plange!”, a spus Nico la Xtra Night Show.

Pe numele sau real, Nicoleta Matei, artista are o familie implinita. Ea si sotul sau sunt casatoriti de peste 25 ani si au impreuna o fiica, Alexandra, pe care si telespectatorii au avut prilejul sau o cunoasca prin intermediul emisiunii Asia Express.

Cantareata marturiseste ca baietelul este foarte atasat de ea si ar vrea mereu sa fie tinut in brate, altfel incepe sa planga. 

”Singurul lucru care ma deranjeaza este ca vrea numai in brate, iar pe langa 67 de kilograme (ale sale, n. red.) plus 11, ajung la aproape 80 de kilograme pe care trebuie sa le tin, dar nu am incotro, plange daca nu. Am vazut ca incepe sa ma cunoasca. De fiecare data cand merg la ei e bucuria lui si ma iubeste. Iti dai seama ca ma topesc toata!”, a povestit cantareata la Antena Stars.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cantareata Bunica Nepot Mondenitati

Articole recomandate

Citeste si despre