O mama si-a retras fiica de la scoala ca aceasta sa se poata concentra pe cariera de influencer

/ / Modificat: 2023-12-03
O mama si-a retras fiica de la scoala ca aceasta sa se poata concentra pe cariera de influencer

O mama din Australia a starnit controverse, in mediul online, dupa ce a dezvaluit ca isi retrage fiica de la scoala pentru ca aceasta sa se poata dedica 100% carierei sale in social media, ca influencer. Kat Clark, la randul ei influencer, spune ca nu vede rostul ca fiica ei de 12 ani sa mai mearga la scoala daca are deja o cariera in plina ascensiune in online.

„Cariera de influencer presupune multiple calatorii. Eu, de exemplu, ca influencer sunt nevoita deseori sa calatoresc, asa ca mersul la scoala de luni pana vineri nu functioneaza pentru noi”, a marturisit Kat Clark intr-un podcast, potrivit tyla.com.

Aceasta vrea ca fiica ei, Deja, sa se concentreze pe TikTok, mai degraba, decat pe scoala conventionala. Fata a lipsit mult de la scoala inainte de a fi retrasa, iar Kat crede ca educatia la domiciliu se va potrivi mai bine stilului de viata al familiei. Cu toate acestea, multi oameni au criticat decizia lui Kat de a-si retrage fiica de la scoala de dragul unei cariere de influencer.

„Inteleg de unde vii, dar aminteste-ti ca fetele din intreaga lume mor la propriu in incercarea de a primi acces la educatie", a comentat un internaut.

„Orice ai decide, asigura-te ca fiica ta nu va deveni adult prea devreme. Merita sa se bucure de copilarie”, a mai spus cineva.

De atunci, Kat si-a aparat decizia care a starnit controverse, spunand:

„Am optat deja pentru homeschooling si credem ca asta este cel mai bine pentru ea. Nu ii refuzam accesul si dreptul la educatie. Daca mai tarziu isi da seama ca homeschooling-ul sau online-ul nu este ceva ce mai vrea sa faca, o sa tinem cont de acest lucru si o sa o inscriem in sistemul de invatamant traditional.

Voi stiti deja ca Deja este foarte desteapta si ca uraste scoala, fiindca este de parere ca nu o ajuta si ca nu o invata nimic nou. Tisha, fiica noastra cea mare, de exemplu, a mers la scoala si s-a inscris inclusiv la facultate, la care in cele din urma a renuntat tot pentru o cariera in online. Daca Deja ar vrea sa devina avocat sau chirurg, evident ca o vom incuraja. Dar, in prezent, nu acestea sunt obiectivele ei”, a conchis ea.

  • Surse: tyla.com
  • Foto: Instagram 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Influencer Cariera copii zodii

Articole recomandate

Citeste si despre