Medic din Bucuresti, in timpul pandemiei de coronavirus: "Imi vad fetitele prin gard"

/ / Modificat: 2020-04-02
Medic din Bucuresti, in timpul pandemiei de coronavirus:

Un medic din Bucuresti a povestit drama prin care trece pentru a-si proteja familia de cortonavirus, dar si pentru a salva viata pacientielor, in conditiile in care numarul celor infectati cu COVID-19 este in continua crestere.

Medicul a vorbit, intr-un articol pentru zanascutecel.ro, cum se desfasoara o intalnire cu fetitele si sotul, pentru ca face garzi la un spital din Bucuresti si trebuie sa isi protejeze familie de o posibila infectare cu COVID-19.

"Azi am fost sa imi vad fetele la gard. Sunt la mama de 3 saptamani. Cea mare m-a privit trista, iar cea mica plangea si ma implora sa imi atinga mana prin gard. Macar mana.

Fac garzi la spital si nu vreau sa risc nimic. La mama nu se intra, nu se iese. Nu stiu cat va fi asa. Saptamani, luni cand le voi vedea doar la gard. Plec cu inima franta de fiecare data, iar pe ele le las plangand. Medicii trec prin clipe grele, clipe despre care nimeni nu stie, a povestit medicul.

Medicul a mai spus ca are colegi care isi vad copiii la balcon sau deloc. Unii au alews sa fie cazati la hotel pentru a nu isi expune familia, iarcei care nu au avut alta solutie, de fiecare data cand ajung acasa, se dezinfecteaza si se roaga sa nu isi imbolnaveasca familia.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fetite

Articole recomandate

Citeste si despre