Decizia luata de Andreea Balan dupa divort. Are legatura cu fetitele ei

/ / Modificat: 2022-11-17
Decizia luata de Andreea Balan dupa divort. Are legatura cu fetitele ei

Andreea Balan este, de ceva timp, mama singura. Artista se dedica trup si suflet celor doua fiice ale ei, Ella și Clara, dupa ce a divortat de tatal lor, actorul George Burcea. Andreea Balan a povestit recent cum a afectat-o divortul si de ce ii este greu sa isi refaca viata.

Jurata de la „Te cunosc de undeva” a avut cateva relatii dupa ce s-a despartit de tatal fetitelor ei, insa niciuna nu a devenit serioasa. Invitata recent la un podcast, Andreea Balan a recunoscut ca ii este greu sa isi refaca viata, pentru ca un barbat care ar vrea sa se casatoreasca cu ea ar trebui sa fie dispus sa o accepte cu tot cu copii. Dinamica relatiilor se schimba pentru femeile care sunt mame singure, iar Andreea Balan crede ca acestora le este mult mai greu sa isi refaca viata decat barbatilor.

„Am decis ca viata mea personala sa nu o mai expun. Pentru ca e firesc sa nu functioneze ceva mai ales dupa un mariaj, dupa ce te desparti de tatal copiilor. O femeie cu copii isi reface mai greu viata decat tatal copiilor. Pentru ca copiii sunt la tine ca mama, locuiesti cu copiii aia. Ca tu sa iti faci o alta relatie e un pic mai dificil. Pentru ca barbatul respectiv trebuie sa te ia cu copii cu mama. Cu bone, cu tot ce ai tu. Si e un bagaj mare pe care doar un barbat adevarat poate sa si-l asume si un barbat care te iubeste cu adevarat. Si evident ca dureaza acest proces”, a declarat Andreea Balan in podcastul lui Radu Tibulca.

Un alt lucru de care cantareata tine cont atunci cand cunoaste un barbat este ca acesta trebuie sa aiba o influenta pozitiva asupra fetelor ei, in situatia in care relatia ajunge sa fie serioasa si iubitul ei sa locuiasca alaturi de ea si de fiicele ei. Din acest motiv, Andreea Balan a ajuns sa se gandeasca de mai multe ori inainte de a accepta sa iasa la o intalnire cu un barbat sau de a lasa relatia sa evolueze.

„Ca mama trebuie sa ma gandesc de sapte ori inainte sa ies la date sau cu cine continui o relatie pentru ca ma proiectez in viitor si ma intreb ce invata fetele mele de la barbatul respectiv. La un moment dat, daca barbatul respectiv ajunge sa locuiasca cu fetele mele in casa trebuie sa fie un exemplu pentru ele, trebuie sa se accepte reciproc”, a adaugat Andreea Balan.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Divort parinti Fetite

Articole recomandate

Citeste si despre