"Am vrut sa fiu un model pentru fiica mea! Cum am devenit antreprenor"

/ / Modificat: 2019-03-04

Ziua in care am nascut-o pe Ioana a fost atat de intensa si plina de emotii incat sunt sigura ca nu o voi uita niciodata! Apoi au urmat luni frumoase, dar grele. Fiecare lucru nou pe care il facea Ioana ne umplea inimile de iubire si multumire.

Voiam sa fiu langa fiica mea cat mai mult posibil, sa ma bucur de fiecare clipa! In acelasi timp, imi doream sa fiu un model pentru ea, sa creez ceva nou. Sa fiu o mama activa. Asa ca am incercat sa dezvolt un brand de design deosebit. Am numit brand-ul PINA CALIN, dupa numele mamei mele.

Cum am inceput?

Cand Ioana a facut cinci luni, am dat primul telefon unui distribuitor de tesaturi. Apoi am demarat colaborarea cu cativa designeri cunoscuti din Bucuresti si Cluj-Napoca.

La inceput, a fost o joaca - ieseam din rutina zilnica. Am inceput sa visez cum va fi peste cativa ani, sa imi fac planuri, sa ma simt tot mai utila!

Am realizat cat de important este ca o mamica sa se desprinda o ora-doua din rutina activitatilor casnice si sa faca si altceva. Este atat de benefic pentru mamica, dar si pentru copil! Desi munceam mult si inca nu dormeam suficient, eram fericita si motivata. 

Micuta Ioana era incantata sa se rostogoleasca peste materialele primite ca mostre si o incantau culorile vii ale gentilor. Eu eram mai linistita, mai fericita, mai inspirata.



Imi amintesc cu emotie prima sesiune foto a brandului PINA CALIN, in care modelul am fost chiar eu. A fost langa cladirile de birouri de la Piata Presei Libere. In timp ce faceam poze in apropiere, Ioana dormea in scaunelul de la masina, iar o ruda apropiata o supraveghea. A dormit linistita trei ore, cat a durat si sedinta foto. 


 
Inca de la prima colectie de genti, cele pentru laptop, m-au ajutat foarte mult cei din jurul meu. Nu numai ca au cumparat gentile PINA CALIN, dar le recomandau si altora. Asa am facut primele mii de euro.

Apoi au urmat colaborarile cu diferite magazine, tot datorita sfaturilor si recomandarilor prietenilor si clientilor. In prezent, ca urmare a promovarii si comunicarii pe Internet au crescut mult vanzarile online. 

O noua minune in viata mea – Maria

In tot acest timp, ghichiti ce s-a intamplat? Am mai nascut o fetita minunata, pe Maria. O minune neasteptata, avand in vedere ca prima fetita a aparut mai greu.

Un semn divin, un motiv in plus sa reusesc! Si, tot intre timp, am diversificat linia de produse PINA CALIN si am lansat rucsacurile cu paiete reversibile care au ajuns rapid la inima fetitelor mele, a mamei mele si a prietenelor. Si, apoi, la inima a mii de cliente multumite. A fost si inca mai este provocatoare aceasta afacere, dar merita!


  
Dragi mamici, nu este deloc usor sa-ti urmezi visul, dar trebuie sa incercati! Nu renuntati si aveti incredere in voi. Macar o data-n viata sa faceti ce va place! Sa fiti mamici antreprenor, daca aceasta va face fericite si implinite! 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre