Ce o invata Andreea Tonciu pe fiica ei de 8 ani. O duce la salon si o lasa sa isi puna unghii false

/ / Modificat: 2024-04-10
Ce o invata Andreea Tonciu pe fiica ei de 8 ani. O duce la salon si o lasa sa isi puna unghii false

 

Andreea Tonciu a povestit ca fiica ei este foarte cocheta la doar 8 ani. Ea a marturisit ca o duce pe Rebecca la salon sa se coafeze si o lasa sa isi puna unghii false atunci cand este in vacanta. 

Fosta asistenta TV a recunoscut ca este foarte permisiva cu fiica ei si ii face aproape toate poftele. Ii place ca este cocheta si este pasionata de make-up si moda. 

Invitata intr-o emisiune TV, Andreea Tonciu a impartasit publicului detalii despre cum este ca mama si despre legatura speciala pe care o are cu fiica sa. De asemenea, Andreea Tonciu a vorbit si despre modul in care se implica in cresterea si educarea fiicei sale, subliniind importanta oferirii de sprijin, iubire si intelegere in dezvoltarea micutei sale.

„La aspect fizic seamana cu taica-su, dar in rest e toata Tonciu. Mie imi place asta! Chiar mi-as dori ca atunci cand o sa fie mare sa aiba caracterul meu si sa fie ca mine. E mica, dar ea viseaza, vrea sa se faca make-up artist, suntem la capitolul de make-up, ii place mult sa se machieze, sa-si puna unghii false!“, a spus Andrea Tonciu.

„Apropo de unghiile false, sa nu-mi iau hate. Dar efectiv nu ma intereseaza ca mi-as lua hate. Am fost in Dubai si o prietena de-ale mele avea o fetita de 8 ani si erau magazine de astea de copii care aveau unghii false pentru copii. De-atunci a invatat si ea asta. Bineinteles ca si le pune doar in vacante, nu la scoala. Sau in timpul liber acasa. Dar ii plac treburile astea cu make-up, cu parul, tot timpul vrea sa-si faca parul la salon, nu mai vrea sa-si faca parul acasa. Am dus-o o data, de doua ori, de trei ori, am invatat copilul…’, a continuat Andreea Tonciu.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vedete copii Fetite

Articole recomandate

Citeste si despre