O mama isi epileaza fiica la doar trei ani si nu ii pasa de parerea altora: "Nu ma deranjeaza sa fiu numita rea"

/ / Modificat: 2023-08-06
O mama isi epileaza fiica la doar trei ani si nu ii pasa de parerea altora:

Exista videoclipuri care sunt postate pe diverse retele de socializare si care, in cele din urma, devin virale datorita actiunilor prezentate in ele. Cum ar fi cel al acestei mame care a epilat-o cu ceara pe fiica ei de 3 ani si a creat mare rumoare pe retelele de socializare.

Acesta este cazul lui Leah Garcia, mama unei fetite de 3 ani, care a distribuit prin intermediul TikTok un video in care ii indeparteaza fiicei sale parul dintre sprancene, cu ajutorul unei benzi de ceara. 

Reactiile la o astfel de situatie nu au intarziat sa apara, iar aceasta postare a ajuns rapid la aproape 5 milioane de reactii si peste 45.000 de comentarii. Mai multe comentarii au subliniat ca, in loc sa fie de ajutor, acest lucru o va face pe fiica ei sa se simta mult mai nesigura.

In acelasi timp, au existat si comentarii care au laudat un astfel de gest pentru ca a facut ceva pentru a-si proteja fiica de tachinarile celorlalti, o utilizatoare impartasind chiar experienta sa, in care mama sa a facut acelasi lucru si mult mai tarziu nu a mai avut probleme cu cresterea in zona epilata.

„Mai degraba as prefera sa fiu numita o mama rea decat sa o las pe fiica mea de 3 ani asa, cum au facut parintii mei”, a declarat tanara mama.

Clipul a atras atentia si unui medic pediatru 

Clipul a atras atentia si unui medic pediatru, care si-a exprimat si el parerea vizavi de decizia tinerei mame:

 „In calitate de pediatru si, evident, de persoana de culoare careia ii creste o tona de par, am vrut sa ma pronunt in aceasta privinta. Sunt, la randul meu, mama de fata si imi amintesc ca eu insami, in adolescenta, eram hartuita din diverse motive. Generatia noastra recunoaste ca bullying-ul este foarte real. Si nu vrem sa modelam neaparat identitatea de sine a copiilor nostri prin schimbarea modului in care arata la exterior. Dar daca ii putem ajuta sa nu fie intimidati in anumite moduri care le pot distruge cu adevarat stima de sine, atunci o vom face!

Un lucru pe care trebuie sa il intelegeti este ca aceste fete vor ajunge poate sa se rada singure si sa se raneasca... asa ca este mai bine sa abordati acest concept intr-un mod deschis si educativ cu copilul dumneavoastra. Nu consider ca epilatul ar fi ceva rau. Tine de alegerea fiecaruia”.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Epilare Fetite Copii

Articole recomandate

Citeste si despre