Ei sunt gemenii imposibil de deosebit, chiar si pentru parinti. Mama lor a apelat la politie pentru a-i diferentia

/ / Modificat: 2023-03-17
Ei sunt gemenii imposibil de deosebit, chiar si pentru parinti. Mama lor a apelat la politie pentru a-i diferentia

Se spune ca pana si gemenii identici au anumite trasaturi care sa ii deosebeasca. Chiar daca pentru oamenii care nu ii cunosc acestea nu sunt sesizabile, pentru parintii lor sunt. Cel putin in teorie… Uneori, insa, practica e mai grea decat teoria.

Mamele, in special, nu au cum sa isi confunde copiii si ii recunosc imediat, dupa anumite semne distinctive. O tanara mama din Argentina este exceptia de la aceasta regula. Nici macar ea nu ii poate deosebi pe gemenii identici pe care i-a adus pe lume si a povestit pe Twitter cu ce se confrunta.

La inceputul lunii, femeia a scris pe internet ca trebuie sa mearga cu gemenii ei, care au o luna si jumatate, la politie, pentru a-i identifica. Oamenii legii urmau sa ii amprenteze pe bebelusi pentru a-i spune mamei care e care. Mesajul ei de pe Twitter a devenit viral, iar cazul a facut inconjurul internetului. Multi nu ar crede ca este posibil ca doi copii sa semene atat de mult, insa Sofi Rodriguez a demonstrat ca este mama a doi gemeni care chiar sunt identici.

Sofi a primit o multime de mesaje din partea altor parinti de gemeni, care s-au confruntat cu situatii asemanatoare. Internautii care au gemeni identici au spus ca in primul an de viata este o situatie care provoaca foarte mult stres, pentru ca nu vrei sa ii confunzi. Pe masura ce cresc, isi contureaza personalitatile diferit si ajungi sa ii recunosti cu usurinta, chiar daca din punct de vedere fizic sunt identici.

Ponturi pentru a-i deosebi usor pe gemenii identici

Cea mai sigura metoda o reprezinta bratarile cu nume. Asa cum in maternitate nou-nascutilor li se pun bratari pentru a fi identificati, parintii de gemeni pot pastra obiceiul si dupa ce au ajuns acasa. Astfel se asigura ca stiu intotdeauna sa diferentieze bebelusii.

O alta sugestie venita din partea parintilor de gemeni este sa aleaga culori diferite de imbracaminte pentru copii. Micutii nu ar trebui sa fie imbracati in haine identice, ci sa primeasca hainute diferite, pentru a fi identificati mai usor.

O mamica de fetite gemene a venit cu o alta idee ingenioasa: ea a spus ca, atunci cand erau fiicele sale mici, le vopsea unghiile de la picioare cu oja non-toxica, pentru a fi sigura ca le poate diferentia.

FOTO: Twitter

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gemeni Gemeni identici

Articole recomandate

Citeste si despre