Ramona Pauleanu, noi detalii despre nasterea prematura a gemenilor sai. Cum a afectat-o acest lucru

/ / Modificat: 2023-05-11
Ramona Pauleanu, noi detalii despre nasterea prematura a gemenilor sai. Cum a afectat-o acest lucru

Ramona Pauleanu a vorbit despre felul in care a afectat-o nasterea prematura a gemenilor sai. Prezentatoarea TV a revenit in televiziune si vorbeste despre cum s-a schimbat viata ei in perioada recenta.

Ramona Pauleanu a devenit mama de gemeni in 2021. A petrecut 8 luni in spital

Ramona Pauleanu a devenit mama in anul 2021, atunci cand i-a adus pe lume pe gemenii Alexandra si Luca. Micutii s-au nascut prematur. A fost nevoie de opt luni de spitalizare, au primit 16 diagnostice si sanse minime de supravietuire. Prezentatoarea TV marturiseste ca si acum ii este greu sa se gandeasca la ceea ce s-a intamplat.

"De multe ori stau si ma gandesc acum ca ceea ce s-a intamplat nu a fost real. Imi este greu cateodata sa pricep ca asa ceva s-a intamplat. Desi mult timp dupa ce am iesit din spital ma trezeam ca urmam involuntar drumul spre „Marie Curie daca cumva aveam treaba in zona. Ma duceam spre spital, din obisnuinta, si dupa ce Luca se externase, atat de mult imi intrase in reflex. In perioada aceea, nici nu stiu cum sa ma cataloghez ca eram. Probabil ca o fiara, acesta este cuvantul, si foarte obosita", a spus Ramona Pauleanu pentru viva.ro.

Ramona Pauleanu a povestit cum o asistenta de la spital i-a aratat o fotografie cu ea, dormind cu capul pe incubatorul lui Luca, fiind epuizata total. Marturiseste acum ca este fotografia care o tulbura de fiecare data cand o vede.

"Undeva va exista tot timpul o trauma"

Ramona Pauleanu spune ca nu a apelat la ajutorul psihologilor. In perioada in care a stat in spital spune ca se simtea lipsita de energie si de timp, insa acum este totul bine. E constienta insa, ca undeva va ramane o trauma. In situatia in care va simti nevoia, vedeta va apela la specialisti. 

"Nu am apelat la ajutorul psihologilor, atunci simteam ca nu am timp si energie, acum ma simt atat de bine, ca nu cred ca este nevoie. Probabil ma pacalesc singura, undeva va exista tot timpul o trauma. Un astfel de eveniment nu trece fara urme. Dar, daca voi simti nevoia, sigur, ma voi adresa unui psiholog, este o normalitate", a mai spus Ramona Pauleanu.

FOTO: tvmania.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nastere prematura Gemeni

Articole recomandate

Citeste si despre