Gemenii lui George si Amal Clooney iubesc heavy metalul: Faceti cunostinta cu Ella si Alexander

/ / Modificat: 2023-10-04
Gemenii lui George si Amal Clooney iubesc heavy metalul: Faceti cunostinta cu Ella si Alexander

George Clooney spune ca nu are un deloc ureche muzicala, dar ca gemenii lui adora rockul.

Pe 28 septembrie, actorul si sotia sa, Amal Clooney, au aparut la 2023 Albies, unde au vorbit cu Access Hollywood despre gemenii lor de 6 ani, Ella si Alexander, si despre cele mai recente interese ale lor.

"A inceput sa cante muzica heavy metal, de fapt", a declarat Amal Clooney pentru Access Hollywood, un sentiment pe care George Clooney l-a impartasit, adaugand ca ambii lor copii sunt "headbangeri".

"Nu este in totalitate heavy metal", a adaugat el. "Este doar suficient de heavy pentru ca ei sa poata sa se dea din cap". 

"Nu ca am fi in vreun fel muzicali", a precizat el pentru publicatie. "Nu avem niciun talent muzical... Am distrus fondul genetic pentru ei." 

In ceea ce priveste daca gemenilor le plac Metallica, Van Halen sau Black Sabbath Slayer, actorul, care s-a casatorit cu sotia sa in 2014, nu a intrat in detalii.

Cand s-au nascut copiii lui George si Amal Clooney?

George si Amal Clooney au devenit parinti pentru prima data pe 6 iunie 2017, cand i-au intampinat pe Ella si Alexander. Gemenii s-au nascut cu aproximativ o luna mai devreme, a dezvaluit George Clooney intr-un interviu pentru The Hollywood Reporter.

"A fost o nebunie. Stii, totul este conceptual pana cand este real. Este ca si cum: 'Da, vom fi parinti, da'. Si, dintr-o data, te duci: 'Sfinte S...'. Sunt parinte!"" 

Actorul a continuat sa impartaseasca toate sperantele si dorintele sale pentru gemeni, explicand: "Vreau ca ei sa fie fericiti. Vreau ca ei sa aiba simtul umorului. Vreau ca ei sa fie interesati de lucruri. Vreau ca ei sa fie compatimitori fata de situatia altora. Pentru ca asta e chestia, stii? Trebuie sa ai un fel de empatie."

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gemeni Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre