Detalii socante ies la iveala despre crima din Mangalia. Ce i-a spus ucigasa Alinei taximetristului cand a urcat valiza in masina

/ / Modificat: 2023-08-07
Detalii socante ies la iveala despre crima din Mangalia. Ce i-a spus ucigasa Alinei taximetristului cand a urcat valiza in masina

O adolescenta a fost gasita moarta sambata dimineata, intr-un parc din Mangalia. Ulterior, s-a aflat ca aceasta fusese ucisa cu sange rece de buna sa prietena si colega de camera, Loredana, o tanara de 18 ani. Cele doua lucrau cameriste la un hotel din Satrun si se pare ca intre doua ar fi izbucnit un conflict deoarece victima si-ar fi inselat iubitul, iar agresoarea trebuia sa minta pentru ea. 

Acum noi detalii socante despre crima oribila din Mangalia au iesit la iveala! Se pare ca Loredana, tanara care a ucis-o pe Alina, colega ei de camera, a carat cadavrul cu taxiul pana in parcul unde a abandonat trupul

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, Viorel Teliceanu, a dat primele detalii despre marturia ucigasei. Aceasta a recunoscut ca a omorat-o pe colega ei de camera, dar si cum a pus la cale totul. Aceasta a marturisit ca dupa ce a omorat-o a pus-o intr-o valiza si a coborat cu liftul, apoi a chemat un taxi. Fata a fost ajutata de un coleg care se afla prin preajma sa urce valiza in masina. Barbatul nu stia ce se afla in valiza. 

Ulterior, cand a ajuns in parc, taximetristul a intrebat-o ce are in geanta de voiaj, iar fata i-a raspuns ca a cumparat carti. Toti pasii facuti de Loredana pentru a scapa de cadavru, insa, au fost filmati de camerele de supraveghere din oras. Aceasta a fost arestata preventiv pentru 30 de zile si urmeaza sa fie supusa unei expertize psihiatrice.

„Aseara, la orele 22, am dispus retinerea unei persoane de sex feminin de 18 ani pentru savarsirea infractiunii de omor. Astazi am formulat propunere de arestare preventiva, s-a si judecat si a fost admisa pe o perioada de 30 de zile. Este vorba de doua persoane, ambele de sex feminin, si agresoarea si victima. Erau chiar prietene si se stiau inca de la gradinita. De 18 ani amandoua. Venisera pe litoral sa lucreze cameriste si, pe fondul unui conflict, un conflict care mocnea cumva de mai mult timp, inculpata a injunghiat-o in zona cervicala pe victima si i-a produs decesul. Ele locuiau in aceeasi camera si se pare ca convietuirea dintre ele devenise destul de dificila, motiv pentru care si victima intentiona sa se mute din acea camera, de fapt, sa plece de pe litoral, sa plece acasa”, a explicat prim-procurorul. 

El a povestit cum a ajuns trupul victimei intr-un parc din Mangalia. 

„Din ceea ce mi-a relatat inculpata, dupa ce a ucis-o, s-a schimbat, a pus-o intr-o valiza, chiar in valiza victimei, a coborat-o cu liftul si a chemat un taxi. A fost ajutata de un coleg care trecea intamplator, era intamplator in zona, un coleg de serviciu. A pus geanta de voiaj in portbagajul taxiului si apoi i-a cerut taximetristului sa o lase undeva in proximitatea parcului, unde a si fost gasita victima”, a mai afirmat Viorel Teliceanu.

Cu doar cateva zile inainte sa fie ucisa, Alina i s-a plans matusii sale ca prietena ei se poarta urat cu ea

Alina era in custodia matusii sale si chiar inainte sa fie ucisa de Loredana, prietena sa cea mai buna, s-a plans celei care o crestea ca aceasta se purta urat cu ea. Matusa ar fi rugat-o atunci pe Alina sa se intoarca acasa, insa in zadar. 

Tanara s-ar fi plans inclusiv patronului hotelului la care lucra impreuna cu Loredana ca este batuta de aceasta, insa acesta nu a facut nimic, sustine matusa victimei.

„I-am zis sa mearga sa se duca la patron, s-a dus, i-a povestit ca Loredana o agreseaza, tranteste, izbeste si patronul n-a bagat-o in seama. Si zicea Alina: nu ma baga in seama patronul, povesteste matusa victimei, potrivit Antena 3. 

Alina ar fi fost obligata sa acopere infidelitatile celei care a ucis-o, sustine fratele victimei. Tanara care si-a ucis cea mai buna prietena va sta dupa gratii cel putin 30 de zile. Judecatorii au decis sa o aresteze preventiv, dupa ce aceasta si-a recunoscut fapta. 

  • Surse: antena3.ro, gandul.ro, b1tv.ro, digi24.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fata

Articole recomandate

Citeste si despre