O fata de 16 ani a murit chiar la petrecerea de ziua ei. Le-a spus prietenilor ca merge sa se odihneasca

/ / Modificat: 2023-10-17
O fata de 16 ani a murit chiar la petrecerea de ziua ei. Le-a spus prietenilor ca merge sa se odihneasca

O adolescenta de doar 16 ani din Ploiesti a sfarsit tragic, chiar la petrecerea organizata de ziua ei. Fata a fost gasita fara suflare in camera sa, dupa ce le-a spus prietenilor ei ca se duce sa se odihneasca putin.

Potrivit antena3.ro, adolescenta urma sa implineasca 16 ani in doar cateva zile si si-ar fi invitat mai multi prieteni acasa, pentru a sarbatori. Surse din ancheta spun ca tinerii au consumat si alcool, iar la un moment dat, fata le-a spus ca merge in camera ei pentru a se odihni putin, dar nu s-a mai intors. Dupa o ora, prietenii sai au mers sa vada ce se intampla si au gasit-o, pe copila, inconstienta. Au sunat-o imediat pe mama ei, care a si cerut ajutor la 112. Din pacate, in ciuda manevrelor de resuscitare, adolescenta nu a mai putut fi readusa la viata.

Mama copilei, profesoara de engleza la o scoala din Ploiesti, care nu era in apartament in timpul petrecerii, a ajuns intr-un suflet acasa, insa era mult prea tarziu. La fata locului a ajuns si autospeciala de Terapie Intensiva Mobila, de la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti. Din pacate, in ciuda tuturor eforturilor medicilor, fata a murit.

Pe trupul neinsufletit transportat la serviciul de medicina legala nu au fost gasite urme de violenta. Legistii nu au intocmit insa pana la acest moment un raport si nu se stie exact cauza mortii. Cert este ca, spun anumite surse, aceasta nu era cunoscuta cu afectiuni medicale. In cauza a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpa.

„La data de 14 octombrie a.c., in jurul orei 01:45, politistii din cadrul Sectiei nr.4 de Politie Ploiesti au fost sesizati prin apel 112, de catre o femeie din municipiul Ploiesti, despre faptul ca fiica sa, in varsta de 16 ani, este posibil decedata in apartament.

In baza sesizarii, politistii s-au deplasat la fata locului, din verificari stabilindu-se faptul ca in cursul serii, tanara, ar fi organizat o petrecere la locuinta acesteia, impreuna cu mai multi prieteni, cu varste cuprinse intre 16 si 19 ani.

La un moment dat, minora s-a retras intr-o alta camera, iar ulterior, prietenii acesteia au constatat ca este inconstienta. La fata locului, s-a deplasat un echipaj medical, care, dupa efectuarea manevrelor de resuscitare au constatat decesul tinerei.

La examinarea vizuala a trupului, nu au fost identificate urme vizibile de violenta. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala Prahova in vederea efectuarii necropsiei. In cauza, cercetarile sunt continuate de politisti in cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa”, se arata intr-un comunicat al IPJ Prahova.

  • Surse: antena3.ro
  • Foto: Pixabay, Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fata Petrecere aniversara Tragedie

Articole recomandate

Citeste si despre