Mister total in jurul mortii Sarei, tanara de 15 ani din Brasov care a cazut de la etajul 8 al unui bloc

/ / Modificat: 2024-04-09
Mister total in jurul mortii Sarei, tanara de 15 ani din Brasov care a cazut de la etajul 8 al unui bloc

 

Misterul se adanceste in jurul mortii Sarei, tanara de 15 ani din Brasov care a murit dupa ce a cazut de la etajul 8 al unui bloc, unde se afla la o petrecere. 

Desi vecinii spun ca la acea petrecere s-ar fi consumat foarte mult alcool, apropiatii tinerei spun ca aceasta nu ar fi baut niciodata. Era un copil vesel, plin de viata, insa prietenii ei banuiesc ca tanara ar fi ascuns de fapt o depresie care ar impins-o la acest gest teribil. 

"In niciun caz nu era genul care sa bea. Era o fata cuminte. Era fericita. Ea nu ar fi consumat alcool. Niciodata. Noi ne stim cu verisoara ei, care este deocamdata in spital", au povestit cateva adolescente, prietene cu verisoara Sarei.

Tinerii care au participat la petrecere au declarat in fata anchetatorilor ca la chef s-ar fi consumat doar alcool, insa procurorii incearca acum sa afle daca acestia au consumat si substante interzise. 

"Ce stim este ca s-ar fi consumat alcool la adunarea respectiva. S-a deschis dosar penal si se efectueaza investigatii cu privire la infractiunea de ucidere din culpa. Se efectueaza audieri ale persoanelor implicate si, desigur, se fac actele medico-legale care se impun", a declarat Radu Nastac, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov.

Chiar daca se va afla adevarul, nimeni nu o mai poate aduce acum inapoi pe Sara. O comunitate intreaga plange moartea ei, iar rudele au facut un mic altar in fata blocului in care s-a produs tragedia. 

"Era un copil foarte vesel tot timpul, tot timpul. Ii ziceam Saruca mea. Nici nu-mi vine sa zic ca era pentru ca acest copil e inca proaspat asa, nu stiu, chiar vineri si joi am vorbit cu ea, un copil sensibil, un copil micut, un copil firav, un copil frumos. Eu cred ca a fost un accident. Asta cu sinuciderea nici nu o iau in calcul", a precizat Ionela Holban, diriginta Sarei.

Trupul neinsufletit al fetei va fi ridicat marti de la Serviciul de Medicina Legala, apoi familia si apropiatii se vor pregati de inmormantare.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fata Stiri Drama Tragedie

Articole recomandate

Citeste si despre