Copil de 3 ani, atacat de un roi de albine in curtea bunicilor, in Botosani! A fost intepat de 70 de ori

/ / Modificat: 2023-07-04
Copil de 3 ani, atacat de un roi de albine in curtea bunicilor, in Botosani! A fost intepat de 70 de ori

Caz socant la Botosani! Un copil de trei ani a fost atacat de un roi de albine, in curtea bunicilor sai. Cu greu parintii au reusit sa il scoata pe cel mic dintre insecte, iar cand au reusit, l-au dus imediat la spital, unde medicii au scos peste 70 de ace de albine de pe trupul sau.

Medicii au scos peste 70 de ace de albine de pe trupul copilului

Zilele trecute, in timp ce se juca in curtea bunicilor sai din Botosani, un copilas de 3 anisori a fost atacat de un roi de albine si intepat de peste 70 de ori. Cel mic era in vizita la bunici, care aveau mai multi stupi de albine in gradina. Desi se juca la o distanta destul de mare de acei stupi, la un moment dat a fost atacat de insecte. Parintii au auzit tipetele copilului, iar cand au ajuns la el, micutul era deja inconjurat de un roi de albine care il intepau.

CITESTE SI: Ce trebuie sa faci daca pe copil l-a intepat o albina. Un medic celebru a dat raspunsul

Cu greu au reusit sa il scoata pe copil dintre insecte si l-au dus imediat la spital, unde medicii au scos este 74 de ace de albine din trupul sau. Din fericire, copilul nu a intrat in soc anafilactic, dar a fost internat pentru 24 de ore pentru a fi supravegheat de medici.

Specialistii recomanda ca in aceasta perioada, cand sunt calduri foarte mari, oamenii sa evite stupii de albine! Daca se intampla sa ne intalnim cu aceste insecte, specialistii ne recomanda sa nu devenim agitati, iar in cazul in care suntem intepati, sa ne prezentam la medic daca simtim ca avem dificultati de respiratie sau daca stim ca suntem alergici la intepaturile de albina.

CITESTE SI: Cum iti protejezi copilul de intepaturile de albina

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Intepatura albine copii Copil atacat

Articole recomandate

Citeste si despre