Copil de 12 ani, atacat langa scoala cu un cutit, de un barbat care a vrut sa ii fure banii

/ / Modificat: 2023-11-28
Copil de 12 ani, atacat langa scoala cu un cutit, de un barbat care a vrut sa ii fure banii

Un copil de 12 ani a fost atacat cu un cutit, in drum spre scoala, de un barbat care a incercat sa-i fure banii. Baiatul era pe trotineta, iar atacatorul s-a apropiat de el si l-a amenintat cu un cutit.

Potrvit Digi24, copilul este elev in clasa a cincea la o scoala din sectorul 5 al Capitalei. Acesta se afla chiar in spatele scolii in care invata, in momentul in care a fost atacat de barbatul care a ar fi aruncat mai intai cu un obiect in fata trotinetei astfel incat copilul sa se dezechilibreze si sa cada. Mai apoi, acesta ar fi fost atacat, lovit si amenintat in incercarea de i se lua banii. Norocul a facut, insa,ca un adult sa fie prin preajma si sa-l salveze din mainile talharului.

„In timp ce minorul se deplasa cu trotineta catre o unitate de invatamant, din Sectorul 5, i-ar fi fost aruncat un obiect in fata, moment in care s-a dezechilibrat si a aruncat trotineta la nivelul solului. Ulterior, din spatele sau ar fi venit o persoana, care l-ar fi amenintat cu un obiect taietor-intepator, incercand sa-l deposedeze de suma de bani pe care o avea asupra sa”, explica Crina Esanu, purtator de cuvant Politia Capitalei.

Parintii victimei au anuntat politia, iar cei care au copiii la aceeasi scoala din Sectorul 5, sunt ingroziti ca situatia s-ar putea repeta. Directoarea scolii a facut apel la Politie sa patruleze mai des in zona, mai ales ca atacatorul nu a fost inca prins. 

  • Surse: digi24.ro
  • Foto: Freepik

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copil atacat

Articole recomandate

Citeste si despre