Copil de 3 ani, lovit de o educatoare, la o gradinita din Alexandria! "Mi-a zis ca l-a batut cu batul"

/ / Modificat: 2023-09-21
Copil de 3 ani, lovit de o educatoare, la o gradinita din Alexandria!

Caz socant la o gradinita din Alexandria, judetul Teleorman! Mama unui baietel de trei ani a facut plangere la politie dupa ce o educatoare l-a lovit pe micut, la gradinita.

„La data de 18 septembrie a.c., in jurul orei 13.00, Politia Municipiului a fost sesizata de catre o femeie, din localitate, despre faptul ca fiul ei ar fi fost lovit de un cadru didactic, in timp ce se afla la gradinita.", au transmis politistii din Alexandria, potrivit antena3.ro.

La fata locului s-a deplasat un echipaj de ordine publica si politisti din cadrul Biroului Siguranta Scolara.

„Din primele verificari a reiesit faptul ca, in timpul activitatilor educative, copilul de trei ani ar fi fost lovit de catre o profesoara de invatamant prescolar la grupa din care face parte”, transmit politistii, potrivit Antena3.

Intr-un interviu pentru ImpactNews24, mama copilului spune ca fiul ei era foarte bucuros sa mearga la gradinita. Insa luni, nu a mai vrut sa mearga, dar femeia a aflat ce se intamplase abia la finalul zilei.

„Au venit copiii si le-au spus parintilor, „uite mama, asta e baietelul in care a dat doamna educatoare” si atunci l-am intrebat si pe el si mi-a aratat. Mi-a zis ca l-a batut cu batul, iar alta fetita mi-a spus ca i-a dat cu palmele in cap”, a mai spus ea.

Mama baietelul a confruntat-o pe educatoare, insa aceasta a negat ca ar fi dat in copil. Cand femeia a amenintat-o ca merge la directoare, aceasta a inchis usa de la clasa si nu a mai iesit de acolo. Din pacate, nu exista dovezi ca educatoare l-a lovit pe cel mic, intrucat camera in care s-ar fi petrecut abuzul e singura care nu are camere de filmat.

Cu toate acestea, pe numele educatoarei a fost intocmit un dosar penal pentru savarsirea infractiunii de purtare abuziva, iar cazul este cercetat in continuare sub supravegherea Parchetului de langa judecatoria Alexandria.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Lovire copil Copil 3 ani Gradinita Agresiune copii Copil atacat

Articole recomandate

Citeste si despre