Apelul lui Papa Francisc pentru toti parintii: “Nu aveti idee ce durere simte copilul care isi vede parintii certandu-se”

/ / Modificat: 2019-01-16
Apelul lui Papa Francisc pentru toti parintii: “Nu aveti idee ce durere simte copilul care isi vede parintii certandu-se”

Papa Francisc este apreciat pentru sfaturile si prelegirile sale despre familie si bucuria de a avea copii - "daruri de la Dumnezeu," asa cum ii place sa spuna. Dar mai ales pentru atitudinea sa toleranta in fata problemelor cotidiene.

Asa s-a intamplat cu ocazia botezului a 27 de bebelusi la Capela Sixtina din Roma, cand Papa Francisc a facut un apel catre parintii de pretutindeni prin care le-a cerut sa nu se mai certe in fata copiiilor, pentru ca le provoaca multa suferinta.

"Este normal ca oamenii sa se contrazica si sa aiba pareri diferite, altfel ar fi ciudat. Va certati, dar nu-i lasati pe copii sa auda. Nu aveti idee ce durere simte copilul care isi vede parintii certandu-se," a spus Suveranul Pontif, citat de FanPage.

Papa s-a adresat si mamelor pe care le-a lasat sa alapteze bebelusii in biserica si chiar le-a sfatuit sa-si hraneasca micutii la san, indiferent de locul in care se afla.

"Alaptati-i oriunde va aflati, chiar si in public", le-a indemnat Suveranul pe mamici.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Papa Papa francisc

Articole recomandate

Citeste si despre