Gradinitele si scolile decid daca vor suspenda cursurile si joi, cu ocazia vizitei Papei

/ / Modificat: 2019-05-28
Gradinitele si scolile decid daca vor suspenda cursurile si joi, cu ocazia vizitei Papei

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a anuntat ca unitatile de invatamant au posibilitatea sa decida suspendarea orelor de curs si pentru joi, in contextul vizitei Sanctitatii Sale, Papa Francisc.

"Pentru organizarea in conditii de siguranta a actiunii, unitatile de invatamant au posibilitatea de a analiza oportunitatea suspendarii orelor de curs si in data de 30 mai 2019, cu aprobarea Consiliilor de Administratie. Aceste unitati vor informa in scris Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti pana miercuri, 29 mai 2019," precizeaza sursa citata. ISMB mentioneaza ca lista nominala a scolilor aflate in această situatie se va publica miercuri, pe site-ul www.ismb.edu.ro.

Gradinitele, scolile si liceele din Bucuresti vor fi inchise vineri, 31 mai, cand incepe vizita Papei Francisc in Capitala. Initial, primarul Gabriela Firea, a propus sa fie inchise pe 31 mai doar scolile de pe traseul oficial al Papei si cele aflate pe o raza de 1-2 kilometri. Insa directorul general al ISMB a anuntat, vineri, decizia de a inchide toate unitatile de invatamant in ziua de vineri.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scoli si gradinite inchise Papa francisc

Articole recomandate

Citeste si despre