Accesorii, accesorii, accesorii

/ / Modificat: 2014-05-28
Accesorii, accesorii, accesorii

Daca bugetul nu-ti permite sa innoiesti in fiecare an garderoba copilului tau, poti sa-i colorezi tinuta cu cateva accesorii. Iti oferim cateva solutii cu care poti scoate din anonimat o rochie mai veche sau un tricou basic fara sa scoti foarte multi bani din buzunar.

Esarfe si bentite

Garderoba ta sigur contine cateva esarfe care sa se asorteze cu hainele pe care le porti, asa ca si outfitul copilului tau poate contine aceste obiecte vestimentare. O esarfa verde, fucsia, galbena sau cu imprimeu floral poate aduce un strop de culoare unei tinute simple formate dintr-o pereche de jeansi si un tricou gri, basic. Unde mai pui ca au si rol de protectie impotriva temperaturi lor scazute.

Bentitele sunt si ele un obiect vestimentar si pot fi purtate intr-o multitudine de feluri. Fie ca le poarta peste parul lasat liber pe umeri, fie ca tin suvitele care ies dintr-o coada impletita, bentitele pot fi un accesoriu chic si la moda.

Gentile

geanta-galbena-stilago

Sunt recomandate mai ales in cazul in care fetita ta este la varsta la care o domnisoara se cade sa aiba o gentuta, mai ales cand iese la plimbare. In afara de rolul lor practic, de depozitare, gentile pot infrumuseta si completa o tinuta. Nu trebuie sa se asorteze cu incaltarile, trebuie doar sa fie vesela, cu buzunare si cusaturi creative.

Curele

curele-stilago

O curea poate sa dea o alta fata unei perechi de jeansi banali. Asa ca alege curele care ies din obisnuit, care atrag atentia.

Caciuli, palarii si sepci

caciuli-sepci-stilago

Chiar daca sezonul rece a trecut, poti tine minte sugestiile de mai jos pentru sfarsitul acestui an. Bineinteles, rolul unei caciuli este de a proteja impotriva frigului, dar asta nu ar trebui sa excluda nota de chic pe care o da unei tinute.

Palariile sunt si ele in acest capitol. Protejeaza de soare, dar confera eleganta, prospetime, in functie de model si evenimentul la care sunt purtate.

Bratarile, inelele, colierele si cerceii sunt si ele accesorii care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba unui copil. Dar, atentie, ele trebuie alese in functie de varsta copilului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Accesorii 2012 Accesorii femei Accesorii hello kitty Accesorii vestimentare copii Accesorii vestimentare utile copii

Articole recomandate

Citeste si despre