Personalizarea tinutei de scoala

/ / Modificat: 2018-08-29
Personalizarea tinutei de scoala

Scoala se apropie cu pasi repezi si dupa o vara in care fiica ta a purtat pantaloni scurti, rochii diafane si flip flops in vacanta de la mare, personalizarea tinutei de scoala, indiferent ca este vorba de uniforma sau nu, poate fi o provocare.

Chiar si atunci cand scoala impune o eticheta vestimentara stricta, exista intotdeauna variante haioase si moderne care pot face tinuta sa reflecte stilul personal al elevei, fara a incalca regulile sau a aduce ofensa.

Copiii si adolescentii adora individualitatea si prin personalizarea tinutelor de scoala nu vor decat sa isi evidentieze unicitatea, asa ca iata cateva variante prin care fiica ta poate sa isi accesorizeze garderoba odata cu inceperea scolii:

1.Pantofii

O pereche de pantofi trendy este prima alegere atunci cand vorbim de personalizarea unei tinute impuse. Pantofi cu imprimeuri florale, balerinii multicolori, pantofi sport in culori metalizate, optiunile sunt nesfarsite. Cat despre situatia in care scoala impune un anumit tip de incaltari, solutia cea mai simpla de a ii personaliza sunt sireturile colorate, bineinteles.

2.Sosetele

Chiar daca scoala nu permite elevelor sa isi faca de cap atunci cand vine vorba de incaltaminte, o pereche de sosete viu colorate, cu modele haioase si vesele pot scoate din anonimat orice tinuta. Sosetele de pantalon arata simpatic daca sunt purtate in jurul gleznei impreuna cu o pereche de pantofi si atunci cand temperaturile scad o pereche de dresuri deosebite pot sa individualizeze eleva intr-un grup de elevi.

3.Bratarile

Daca scoala permite, o multime de bratari colorate, din materiale diverse, incepand cu cele din plastic si sfarsind cu bratari ce pot fi purtate impreuna pe incheietura mainii, din metal sau din margele, din piele sau din material textile, poate fi o varianta distractiva si la moda de a personalize o tinuta stricta si serioasa.

4.Accesoriile de par

Sunt atat de multe variante de a incorpora preferintele personale in coafura. Eleva nu are nevoie de o coronita de flori in prima zi de scoala ca sa faca impresie, baretele si agrafele sau o cordeluta decorata subtil cu paiete pot aduce un plus de stil nu doar coafurii ci si intregului look.

Stilul clamelor si al accesoriilor de par este extrem de variat, astfel incat fiica ta sa nu poarte de doua ori aceiasi coafura cu acelasi accesoriu de par, ceea ce cu siguranta o va ajuta sa isi personalizeze in mod subtil tinuta.

5.Brosele

Brosele sunt o modalitate retro cool de a "condimenta" o tinuta de scoala si magazinele au o intreaga gama disponibila, de la variante clasice la brose moderne si indraznete, perfecte pentru eleva care vrea sa isi exprime stilul personal fara a incalca regulile scolii. O brosa cu camee sau mai multe insigne vintage vor face impresie, fara a ofensa pe nimeni si pot fi adevarate subiecte de discutie intre elevele fashioniste.

6.Gentile

Desi ghiozdanul este cel mai potrivit pentru scoala, o geanta cu un imprimeu vesel sau in culori indraznete, in care eleva sa poata cara manualele scolare, poate sa transforme o tinuta plictisitoare si sa creeze un look individual elevei care o poarta. Geanta trebuie sa fie incapatoare si rezistenta, dar asta nu inseamna ca nu poate fi si in tendinte!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Stil vestimentar Accesorii vestimentare copii

Articole recomandate

Citeste si despre