Produse pentru gravide si accesorii, pe care fiecare mama ar trebui sa le cunoasca si sa le aiba

/ / Modificat: 2024-01-25
Produse pentru gravide si accesorii, pe care fiecare mama ar trebui sa le cunoasca si sa le aiba

Sarcina este cel mai interesant moment pentru o femeie, desi atunci au loc multe schimbari in organismul ei si unele dintre ele sunt vizibile cu ochiul liber. In aceasta perioada: aspectul pielii se schimba, apar anumite modificari hormonale (vergeturi, probleme ale pielii, alergii, caderea parului). 

Gravidele au nevoie de o serie de articole de ingrijire, ce includ de pilda produse cosmetice speciale pentru femeile insarcinate cu ingrediente naturale. Produsele pentru gravide si accesoriile potrivite se pot gasi in magazinele online si includ de exemplu:

• Cosmetice pentru gravide care previn problemele de piele si vergeturile

• Accesorii prinvind alaptarea bebelusui

• Geanta de maternitate cu absorbante postnatele, centura postnataa, chilotii postnatali

• Vitamine si ceaiuri pentru sustinerea secretiei de lapte

• Teste de sarcina, teste de ovulatie si altele. 

Daca vrei sa alegi un cadou pentru o mamica, atunci ai putea sa o surprinzi placut cu un set de cosmetice individuale ce include: creme, produse de machiaj, produse de ingrijire a pielii si a parului. Poti vedea cele mai recente colectii de produse de beauty din magazinele online cu parfumuri si cosmetice profesionale si astfel sa comanzi pe Internet tot ceea ce trebuie. 

Produse pentru gravide, pe care fiecare mama trebuie sa le aiba!

Produse pentru gravide


In ziua de azi sunt foarte mult apreciate produsele de la branduri renumite, cum sunt de pilda acele produse pentru mama si copil. Acestea pot fi produse de ingrijire a pielii, de inalta calitate, care ofera rezultate grozave pentru multe probleme cutanate. Sunt recomandate indeosebi produsele cu ingrediente active certificate, organice si care sunt inofensive pentru bebelusi. Acestea sunt utilizate de mamici in procesul de hranire, hidratare si tonifiere a pielii. 

In perioada de sarcina, orice mamica are nevoie de solutii pentru a preveni vergeturile. Astfel de produse de marca trebuie sa fie de asemenea organice, fara parabeni, ftalati, lauril sulfat de sodiu.

In magazinele online exista produse ce raspund nevoilor tuturor mamelor si bebelusilor si care pot include si o linie de produse pentru somnul linistit al copiilor (ex. monitoare pentru bebelusi). 

Marile branduri din lume au creat formule de ingrediente adecvate pentru pielea sensibila a bebelusilor si a copiilor. De aceea, mamicile trebuie sa caute aceste produse care sunt speciale si care sunt adecvate si pentru persoanele cu pielea sensibila, care este predispusa la uscaciune, acnee. 

Mamicile au nevoie in perioada de sarcina de produse blande cu pielea lor, care au ingrediente organice si lasa pielea fina si catifelata. In general, femeile au pielea mai delicata si mai fragila in perioada cat sunt insarcinate si de aceea trebuie sa opteze pentru produse speciale pentru gravide

Din gama produselor pentru mama si copil fac parte:

• Cosmetice pentru ingrijirea bustului si a decolteului

• Ulei protector pentru pielea uscata a sanilor in timpul sarcinii

• Produse de ingrijire corporala pentru mame, ce imbunatatesc fermitatea si elasticitatea pielii si au vitamine si alti nutrienti 

• Sampoane copii, geluri de dus, pudre si creme pentru bebelusi

• Scutece textile de unica folosinta

• Aspirator nazal, spray pentru desfundarea nasului la copilul mic

• Jucarii pentru dentitie, jucarii pentru copii. 

Femeile care au nascut un copil sunt preocupate si de aspectul corpului lor si de aceea sunt interesate de:

• Produsele de ingrijire speciala pentru cicatrice si vergeturi

• Uleiuri pentru tratarea vergeturilor, creme reparatorii pentru fata si corp

• Lapte pentru corp pentru masaj impotriva vergeturilor

• Creme pentru refacerea bustului dupa nastere

• Servetele umede pentru igiena intima, unt de corp impotriva vergeturilor, etc. 

Ele stiu deja care sunt avantajele alaptarii bebelusului si de aceea au nevoie de o serie de produse pentru asta, cum sunt de exemplu: pompele de san, dozator lapte, sutien pentru alaptare, set pentru alaptare, tetine pentru alaptate si altele. Alaptarea este o modalitate buna de a oferi bebelusului cel mai bun inceput de viata.


Copyright imagini: https://pixabay.com/

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gravide Accesorii femei Sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre