Sustine imunitatea copilului cu noul iaurt Danonino

/ / Modificat: 2021-06-09
Sustine imunitatea copilului cu noul iaurt Danonino

Sa convingi copilul sa manance sanatos poate fi o adevarata provocare. Inventezi tot felul de jocuri si povesti sau apelezi la o multime de trucuri pentru a-l pacali sa-si manance legumele sau fructele. Si, totusi, totul poate fi mult mai simplu cu Danonino!

Nutritia este importanța pentru dezvoltarea copiilor, dar si pentru imunitate. Pentru parinti este extrem de important sa-si hraneasca "puii" sanatos, dar pentru cei mici gustul este cel care conteaza cel mai mult. Daca ceea ce ii dai copilului sa manance nu este bun, bun de tot, el va refuza; iar de aici poate incepe un conflict nedorit, care strica total atmosfera la ora mesei.

 Noul iaurt Danonino

Noul Danonino, sprijin pentru imunitate

Imunitatea celor mici depinde foarte mult de alimentatie. Pentru a le asigura celor mici o alimentatie echilibrata, este important sa alegem si produse cu beneficii suplimentare, care sa le asigure o nutritie echilibrata.

Danonino vine in ajutorul parintilor dornici sa le ofere ce e mai bun copiilor lor. Noul iaurt delicios si hranitor poate fi introdus in rutina zilnica a copiilor, care se vor indragosti de aromele de fructe.

Continutul de calciu si vitaminele C si D fac din noul Danonino un ajutor excelent pentru dezvoltarea oaselor si a dintisorilor, dar si pentru sustinerea sistemului imunitar, care la copii este "bombardat" din toate directiile, mai ales dupa intrarea in colectivitate.

Potrivit si pentru copii de gradinita, dar si pentru cei care merg deja la scoala, acesta este ideal pentru pauzele pe care cei mici le iau de la joaca; iaurturile pot fi, de asemenea, un mic dejun delicios, la fel cum pot fi oferite celui mic dupa somnul de dupa amiaza sau chiar seara, cand, dupa o repriza de joaca, ar manca ceva bun inainte de a merge la culcare.

Vitamine pentru o imunitate optima

Vitamina C si vitamina D sunt foarte importante pentru sustinerea imunitatii si pentru dezvoltarea celor mici.

 Danonino

Vitamina C nu este produsa de organism, cu toate ca are un rol esential, iar cu noul Danonino sprijiniti si stemul imunitar.

Vitamina D ajuta la fixarea calciului in oase si la reglarea concentratiei acestuia in sange, dar si la mentinerea unui nivel normal de fosfor si la reglarea efectelor magneziului in organismul copilului, potrivit specialistilor.

Acest articol a fost scris in parteneriat cu Danonino, ce sustine o dezvoltare armonioasa a celor mici.

Articole recomandate

Citeste si despre