Patru idei de activitati de weekend cu cei mici

/ / Modificat: 2021-06-16
Patru idei de activitati de weekend cu cei mici

Vara este anotimpul preferat al copiilor, fara indoiala, pentru simplul motiv ca aduce cea mai lunga vacanta a anului. Vacanta este, insa, doar pentru ei, iar parintii trebuie sa gaseasca solutii pentru a le face macar weekendurile speciale, daca in restul saptamanii ei mai trebuie sa si lucreze. V-am pregatit cateva idei de activitati de weekend cu cei mici, menite sa va faca vara mai speciala tuturor si sa va ajute sa va creati amintiri pretioase.

Picnic la iarba verde

Cand concediul este inca departe, dar aveti nevoie de o pauza, un picnic este mereu o modalitate placuta de a va petrece timpul in familie. Puteti iesi la padure sau intr-un parc unde sunt amenajate si locuri pentru gratar, unde sa luati masa pe o paturica si unde sa va puteti juca in voie, in aer liber. Daca iesiti doar in familie sau impreuna cu alti prieteni care au copii, distractia va fi la fel de mare.

Picnic la iarba verde

Vizita intr-un parc de aventura

Celor mici le place sa exploreze si sa incerce mereu lucruri noi. Prin urmare, un weekend intr-un parc de aventura va fi cu siguranta pe placul lor. Optiuni sunt multe si variate si puteti chiar sa ii dati copilului ocazia sa "voteze" unde si-ar dori sa mergeti.

Plimbare cu bicicletele

Cand prichindelul a invatat sa mearga pe bicicleta este si pacat sa o faca doar in jurul blocului. Mergeti impreuna in parc sau undeva in afara orasului pentru o plimbare in natura, unde sa se poata desfasura in voie. Daca toata familia "bicicleste", puteti face trasee care sa va ajute sa va conectati cu natura si sa va luati doza de miscare atat de sanatoasa si pentru cei mari, si pentru cei mici.

 Plimbare cu bicicletele

Piscina, marea de langa casa

Vara este sezonul plajei si al balacelii si este si pacat sa va petreceti weekendurile in casa. Cand mai e mult pana plecati la mare sau cand deja v-ati intors, dar va e dor sa inotati si sa stati la soare, toata familia se poate bucura de un weekend la piscina. Ca un plus, nici nu conteaza vremea de afara, pentru ca, si daca ploua, aveti posibilitatea de a alege piscine acoperite. Cei mici se vor bucura cu siguranta din plin, fie ca iesiti doar in familie, fie ca va strangeti un grup mai mare de parinti cu copii.

Indiferent ce alegeti, nu uitati de gustari!

Orice iesire cu copilul presupune o organizare atenta a bagajului, mai ales ca acesta nu trebuie sa fie prea voluminos. Pe langa hainute si incaltari de schimb (pentru ca nu se stie niciodata ce se poate intampla), crema cu factor ridicat de protectie solara si o mini-trusa de prim ajutor, din bagaj nu trebuie sa lipseasca macar o gustare.

Danonino 70 gr este o gustare hranitoare "on the go", pe care cei mici o vor aprecia cu siguranta. Pe langa gustul delicios si beneficiile sale deja cunoscute (calciu si vitamina D pentru dezvoltarea oaselor si pentru sistemul imunitar), Danonino 70 gr are un ambalaj usor de folosit de catre copii si care il face usor de luat oriunde.

Produsul rezista patru ore in afara frigiderului, ceea ce il face ideal pentru iesirile in aer liber, chiar si atunci cand nu ai o geanta sau o lada frigorifica.

Danonino 70 gr nu este doar practic, ci si foarte atractiv pentru cei mici in orice zi si la orice ora; poate fi gustarea care ii face mai placut drumul de la gradinita sau scoala pana acasa, poate fi acel "ceva bun" pe care il savureaza in timp ce va jucati in familie sau o gustare hranitoare atunci cand suntem pe fuga. Gustarea este usor de pus in ghiozdanelul copilului si nu trebuie sa te temi ca s-ar putea sparge si ar putea strica alte lucruri; este numai buna de savurat dupa o plimbare cu bicicleta, la locul de joaca, unde manutele se murdaresc si nu ai la indemana apa si sapun, sau, pur si simplu, in fiecare zi, indiferent de ocazie si activitati.

Danonino

Acest articol a fost scris in parteneriat cu Danonino, ce sustine o dezvoltare armonioasa a celor mici.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Activitati aer liber copii

Articole recomandate

Citeste si despre