Surpriza lui Dino pentru toti piticii: Branzica Danonino cu arome de iarna

/ / Modificat: 2021-11-02
Surpriza lui Dino pentru toti piticii: Branzica Danonino cu arome de iarna

Odata cu apropierea iernii toti copiii incep sa se gandeasca la scrisoarea pentru Mos Craciun. E o provocare sa nu il rogi sa-ti aduca prea multe, ca sa nu pari prea pretentios, dar nici sa nu uiti ceva dintre cadourile pe care ti le doresti cu adevarat. Dino de la Danonino este si acum un prieten de nadejde si ti-a pregatit ceva bun, care cu siguranta iti va aduce inspiratie.

Surpriza delicioasa a lui Dino

La ce se gandeste toata lumea cand vine vorba de iarna? La mirosul de biscuiti, turta dulce si placinta cu mere pregatite de bunica sau de mama pentru a da gust serilor lungi in familie. Asa ca Danonino le-a pus pe toate laolalta intr-o branzica editie limitata.

Branzica de vaci cu biscuiti, cu gust de turta dulce si placinta de mere ramane aceeasi gustare care sustine imunitatea si dezvoltarea copiilor, fiind o sursa de calciu si vitamina D, nutrienti atat de importanti pentru oase si imunitate. Hranitoare si delicioasa, branzica in editie limitata poate fi gustarea zilnica pe care cei mici o primesc dupa scoala, dupa joaca sau dupa somnul de la amiaza.

Ea le ofera copiilor varietatea de care au atat de mare nevoie, pentru ca stim cat de repede se pot plictisi, dar si mai multa distractie, avand in vedere ca la fiecare cutie promotionala piticii primesc si un abtibild fosforescent cu ajutorul caruia vor invata despre superputerile prietenilor lui Dino.

Branzica cu arome de iarna, o adevarata inspiratie pentru Craciun

In timp ce piticul savureaza noua branzica de iarna va puteti pune imaginatia la contributie cu planuri pentru sarbatori. Cu fiecare lingurita pe care o primeste, cel mic ar putea sa va spuna o idee de cadou de la Mosul. Inspirati de savoarea de biscuiti, turta dulce si placinta cu mere puteti imagina gustari delicioase pe care le-ati putea prepara acasa pentru Craciun.

Iar daca aveti un mic "devorator" de Danonino si colectionati abtibildurile fosforescente cu vietati cu super puteri, anul acesta puteti avea un brad deosebit. Confectionati impreuna cu cel mic globuri si decoratiuni de Craciun cu prietenii speciali ai lui Dino, pe care piciul ii colectioneaza dupa ce a terminat deja de lipit abtibildurile in cartea cu super puteri. Discutati cu cel mic despre fiecare super prieten in parte, incercati sa va imaginati impreuna la ce serveste fiecare super putere si incurajati-l sa isi descopere propriile super calitati. Veti petrece astfel timp de calitate impreuna, veti afla mai multe unul despre altul si va veti pregati pentru un Craciun cum nu a mai fost altul la voi in casa.

Taguri Branza dulce bebelusi

Articole recomandate

Citeste si despre