Inghetata din branzica Danonino, preferata copiilor in zilele toride

/ / Modificat: 2021-07-08
Inghetata din branzica Danonino, preferata copiilor in zilele toride

Vara este sezonul vacantei, al balacelilor, al plimbarilor in zone cu umbra si aer proaspat si al... inghetatei! Cine nu se bucura de o inghetata delicioasa intr-o zi torida? Iar daca mai are si o savoare delicioasa si racoritoare de fructe, viata va avea cu siguranta alt gust. Si mai bine: cum ar fi sa transformi o gustare hranitoare intr-o inghetata pe bat delicioasa? Dino stie si ii invita pe toti copiii sa faca la fel vara aceasta.

Descopera betisoarele din lemn si da frau liber creativitatii

Danonino a pregatit pentru vara 2021 o campanie delicioasa si interesanta pentru cei mici. La pachetele promotionale de branzica Danonino 4x50 gr si 6x50 gr ai inclus 1 betisor pentru a transforma branzica in inghetata. Betisoarele de inghetata pot deveni jucarii ce stimuleaza imaginatia si creativitatea celor mici.

Vara este anotimpul distractiei si al aventurilor, iar cei mici vor putea descoperi mai multi locuitori ai poienitei, precum fluturi, buburuze, albine sau iepurasi. Ajuta-l pe cel mic sa decupeze de pe ambalaj vietatile jucause care il invita la aventura si invata-l sa imperecheze ilustratia cu betisorul. Animalutele din poienita vin in ajutorul parintilor pentru a crea povesti unice impreuna cu prichindeii lor.

Inghetata Danonino, o joaca de copii

Inghetata Danonino, o joaca de copii

Fa-ti branzica inghetata si bucura-te de o gustare hranitoare si racoroasa, care da savoare zilelor de vara si, in plus, te ajuta sa descoperi viata din poienita, cu ajutorul colectiei noi de betisoare din lemn.

De acum nu mai trebuie sa te feresti sa le dai copiilor inghetata pentru ca nu stii din ce este facuta. Branzica Danonino contine calciu si vitamina D, esentiale pentru dezvoltarea oaselor si sustinerea sistemului imunitar.

Mai mult, puteti face propria inghetata cat ati pocni din degete, fara sa urmati retete complicate si care mananca timp. Indepartezi capacul, bagi betisorul in branzica si paharutul se baga la congelator, unde se lasa pana se intareste. Copilul o poate face si singur, iar in scurt timp va avea o inghetata pe bat pe care o savurezi cat ai zice Dino!

Inghetata din branzica Danonino, gustarea perfecta dupa plimbare

Desi vara te invita sa iti petreci cat mai mult timp in aer liber, temperaturile ridicate din mijlocul zilei te trimit mai repede acasa. Iar asta, sa recunoastem, nu este tocmai pe placul celor mici. Va fi mai usor, insa, sa ii convingi sa va retrageti in racoarea casei daca le spuneti ca acolo ii asteapta inghetata pe bat Danonino si prietenii lor de pe primele betisoare facute din lemn.

Colectionati cat mai multe betisoare cu vietatile de pe pajiste si puteti inventa jocuri noi in fiecare zi, mini piese de teatru, jocuri pe roluri, toate menite sa stimuleze imaginatia si creativitatea micilor nostri eroi.

Acest articol a fost scris in parteneriat cu Danonino, ce sustine o dezvoltare armonioasa a celor mici.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre