Micii uriasi cresc cu gustari hranitoare si fapte bune

/ / Modificat: 2021-02-26
Micii uriasi cresc cu gustari hranitoare si fapte bune

Copilul tau creste pe zi ce trece, iar dezvoltarea lui este o calatorie, nu o experienta pasiva, o aventura, nu un proiect cu deadline-uri si limite impuse. Cei mici au nevoie in permanenta de provocari atat pentru a se distra, cat si pentru a invata din ele.

Invatarea prin joc, mai eficienta si mai distractiva

Empatia si faptele bune sunt, poate, cele mai importante lucruri pe care un prichindel in plina dezvoltare le poate experimenta, iar jocul este cea mai potrivita metoda de invatare pentru micii nostri uriasi.

Empatia se invata prin joc, pentru ca astfel se "educa" atentia la detalii, la starile si la nevoile altora. Pana la urma sa fii bun nu este deloc complicat, ci este, efectiv, o joaca de copii; iar cu provocarile potrivite, ii putem ajuta pe cei mici sa isi dezvolte natural aceasta latura, in loc sa ii obligam sa faca anumite lucruri, fara sa ii ajutam sa le si inteleaga.

Un copil nu se dezvolta frumos si armonios doar cu alimentatia potrivita, ci si daca il ajuti sa fie bun, sociabil si empatic, atent la nevoile celor din jurul sau. Iar Danonino te ajuta sa ii oferi copilului tau o gama variata de gustari hranitoare, dar si sa faca fapte bune.

A creste mare nu inseamna doar sa te inalti si sa te dezvolti sanatos, ci si sa fii atent si generos cu altii, fie ca vorbim despre un fratior sau o surioara, fie ca vorbim despre colegi sau prieteni de joaca, despre parintii sau bunicii care uneori au nevoie de ajutor, fie despre persoane straine, care nu sunt chiar atat de norocoase.

Ce mici vor invata sa devina uriasi in tot ceea ce fac cu ajutorul provocarilor lui Dino, care vin "la pachet" cu gustari hranitoare si delicioase. Misiunile pregatite pentru micii uriasi sunt smart, educative si le stimuleaza creativitatea, ajutandu-i sa ramana activi in offline prin intermediul online-ului.

E la fel de simplu cum ai spune Dino!

Cu siguranta, ca parinte, esti deja familiarizat cu gustarile de la Danonino! Sortimentele variate de branzica si iaurt sunt gustarile preferate de cei mai multi copii, mai ales ca pot fi servite oriunde te-ai afla! Bogate in calciu si vitamina D, esentiale pentru dezvoltarea normala a oaselor si a unui sistem imunitar, delicioasele produse Danonino ii imbie acum pe copii si la joaca, dar si la fapte bune.

Fiecare aroma a produselor Danonino vine cu provocari jucause si educative pentru pitici; le pot duce la indeplinire singuri, dar si impreuna cu parintii!

Ce ai de facut? Cumperi Danonino in ambalaj promotional, scanezi codul QR de pe acesta si te joci raspunzand pe rand la cele 24 de provocari ale lui Dino, care va intra in casa ta vesel, carismatic si curios, cu ajutorul realitatii augmentate.

Pe langa lucruri simple, cum ar fi sa va masurati sau sa dansati, Dino a pregatit si "misiuni" speciale, care il vor invata pe cel mic sa respecte reguli, sa fie organizat si, mai presus de toate, sa fie altruist.

In timp ce piticul tau indeplineste provocarile care ii vor aduce diploma de "mic urias", tu te pot implica activ sau poti doar sa-l supraveghezi si sa te asiguri ca are parte de nutritia necesara. Branzicile si iaurturile de baut bogate in proteine, calciu si vitamina D sunt preparate cu piure de fructe delicioase, iar piticii vor aprecia cu siguranta savoarea capsunilor si a caiselor, a zmeurei si cireselor, a bananelor si afinelor; pentru a fi si mai hranitoare, noile branzici de la Danonino au acum si piure de legume, iar cei mici vor infuleca pe nerasuflate gustarile cu sfecla, capsuni si banane sau pe cele cu morcov, banane si mere.

Articole recomandate

Citeste si despre