Imunitatea se sustine zi de zi! Mamele au un nou aliat: o gustare hranitoare

/ / Modificat: 2021-04-02
Imunitatea se sustine zi de zi! Mamele au un nou aliat: o gustare hranitoare

Imunitatea copiilor este un subiect de interes pentru mame, care incearca sa mentina sanatatea micutilor. Alimentatia joaca un rol foarte important in sustinerea sistemului imunitar.

De ce sa indopi copilul cu suplimente alimentare, cand ii poti stimula dezvoltarea si sistemul imunitar cu ajutorul unei alimentatii adecvate. Mamicile care vor pitici sanatosi, puternici si care sa se dezvolte armonios au acum o optiune delicioasa, dar si hranitoare prin care pot sustine imunitatea celor mici.

Imunitate in fiecare zi

Traim vremuri complicate, in care ne trimitem copiii la scoala si la gradinita dorindu-ne sa se intoarca sanatosi si abia apoi sa invete lucruri noi. Imunitatea copiilor trebuie sustinuta si consolidata in fiecare zi, pentru ca este o conditie esentiala pentru ca ei sa se poata dezvolta armonios.

Studiile de specialitate arata un interes tot mai crescut pentru cautari privind solutii pentru stimularea imunitatii cu ajutorul vitaminei C, zincului, vitaminei A si vitaminei D.

Cum faci alegeri alimentare sanatoase pentru copil

Mamele sunt preocupate de sanatatea celor mici chiar mai mult decat inaintea pandemiei; au devenit mult mai atente la alegerile pe care le fac in privinta alimentatiei celor mici. Metodele naturale sunt cele mai potrivite pentru a stimula imunitatea copiilor, insa prepararea unei mese care sa "acopere" toata paleta de nutrienti de care are nevoie un copil pentru a ramane sanatos poate fi o adevarata provocare.

Produsele care sustin imunitatea devin o necesitate zilnica post-Covid, fapt relevat de sondaje realizate in mai multe tari din lume. Stimularea imunitatii este pe primul loc in topul motivelor pentru a face schimbari la nivelul alimentatiei, alaturi de imbunatatirea starii de sanatate. In Germania, Italia, Canada si Japonia, stimularea imunitatii este pe primul loc intre criterii, in Mexic pe locul al doilea, in Spania, iar in Canada si China pe locul al treilea.

Noua gustare preferata a copiilor - un boost pentru imunitate

Danonino vine in sprijinul mamicilor cu o solutie care salveaza si timp, si bani: un iaurt nou, delicios, imbogatit cu vitamina D si C, pentru sustinerea imunitatii. 

Danonino iaurt cu vitamina C, cu arome delicioase de banane si capsuni, are sanse sa devina gustarea preferata a celor mici. Vestea buna este ca acest produs este acum mai mare, deci poate fi savurat mai mult. Cu un nutriscore B, noul Danonino cu vitamina C si D este produs cu lapte din Romania, iar daca cei mici il vor adora datorita gustului, mamele il vor aprecia pentru sustinerea imunitatii. 

Ajuta-ti copilul sa se dezvolte armonios si sa aiba un sistem imunitar pregatit sa faca fata oricarei provocari cu o gustare delicioasa si hranitoare, care il va ajuta sa fie un mic erou in lupta cu virusurile, germenii si alergenii, care uneori vor sa ii impiedice sa copilareasca.

Danonino este un brand care sustine dezvoltarea celor mici, iubit deopotriva de copii si de mamici.

Produsele Danonino – branzica si iaurt, toate cu piure de fructe, au un continut semnificativ de nutrienti esentiali (proteine, calciu, vitamina D), importanti pentru crestere, fiind o optiune recomandata pentru gustarea hranitoare a celor mici. Copiii au nevoie in fiecare zi de o alimentatie echilibrata din punct de vedere nutritional.

Sursa foto: freepik.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre