Povestea uimitoare a unei tinere care a aflat ca este insarcinata inainte de a naste. Cum este posibil

/ / Modificat: 2023-05-28
Povestea uimitoare a unei tinere care a aflat ca este insarcinata inainte de a naste. Cum este posibil

Hannah Violet, o tanara in varsta de doar 23 de ani, a povestit pe TikTok cum a aflat ca va deveni mama, in urma cu trei ani. 

Pentru ca aceasta folosea pilule anticonceptionale, Hannah nu a stiut ca este insarcinata. Aceasta a aflat ca va deveni mama cu doar 50 de minute inainte de a naste. Hannah a desvaluit pe Tik Tok povestea ei, iar urmaritorii acesteia au ramas impresionati, mai ales ca tanara nu se ingrasase.

„Nu exista nicio sansa sa raman insarcinata pentru ca luam anticonceptionale. Am aflat ca sunt insarcinata cu 50 de minute inainte sa nasc. M-am trezit intr-o dimineata cu o durere puternica de stomac si de spate. Initial, credeam ca sunt constipata. Tata m-a gasit apoi pe toaleta si mama i-a zis sa sune la salvare. Ne-au spus la telefon ca ar putea fi apendicita si ca o ambulanta este pe drum. Apoi au sunat inapoi si au spus ca nu sunt ambulante disponibile si ca tatal meu trebuie sa ma aduca la Urgente.

Am ajuns la spital si au vrut sa-mi ia sange, dar aveam dureri prea mari pentru a sta nemiscata astfel incat sa poata sa-mi bage acul pentru recoltare. Doua secunde mai tarziu mi se rupe apa. Mi-au spus ca sunt in travaliu.

I-au dus pe parintii mei intr-o camera pentru a le spune ca urmeaza sa fie bunici. Eu am cerut apoi ca mama sa fie cu mine, iar tata a ramas in camera band ceai si mancand biscuiti in timp ce il suna pe fratele meu.

Apoi au chemat moasele sa vina din cealalta parte a spitalului. Am nascut o fetita 50 de minute mai tarziu. Acum sunt mama singura a unui copil sanatos de trei ani.”, a povestit Hannah, potrivit The Sun.

@h.anviolet There’s so much more but wanted to fit it in 1 part 😂 #fyp #foryou #singlemama #crypticpregnancy #ididntknowiwaspregnant ♬ original sound - Sarah Cothran

„Nascusem la 50 de minute dupa ce am aflat ca sunt insarcinata, apoi a trebuit sa stau doua zile in spital cu niste asistente care nu-mi ofereau deloc sprijin”, le-a spus Hanna internautilor, intr-un alt video.

Spre surprinderea ei, Hannah a aflat ca nu este singura in aceasta situatie. Si alte femei au trecut prin situatii similare.

„Si eu am patit la fel. Dar eu am aflat la 27 de saptamani, tot pe anticonceptionale eram.”. “Am aflat la 34 de saptamani si am luat aceeasi pastila. Fiica mea va implini sapte ani in mai!”, au povestot doua dintre urmaritoarele lui Hannah. 

  • FOTO: Freepik

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre