Si-a vazut visul cu ochii. Povestea impresionanta a femeii care a nascut o fetita, dupa 23 de sarcini pierdute

/ / Modificat: 2023-05-26
Si-a vazut visul cu ochii. Povestea impresionanta a femeii care a nascut o fetita, dupa 23 de sarcini pierdute

Pierderea unei sarcini este, pentru toate femeile care trec prin aceasta experienta, una traumatizanta. O femeie din Irlanda a trecut insa prin asta de nu mai putin de 23 de ori, inainte de a reusi sa duca o sarcina pana la termen. Recent, ea a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa, iar povestea lor a facut inconjurul lumii.

Georgina O'Shea a devenit mama pentru prima data in adolescenta. Ulterior, de cate ori a mai ramas insarcinata pierdea sarcinile si nu a mai reusit sa duca niciuna pana la termen. De curand, gratie unui tratament aflat in faza de testare, femeia a reusit sa duca o sarcina pana la termen si sa aduca pe lume o fetita.

Pierduse speranta ca va deveni mama

Femeia, originara din Irlanda, a pierdut in toti acesti ani nu mai putin de 23 de sarcini si isi pierduse orice speranta sa poata avea un nou copil. De fiecare data cand ramanea insarcinata, sarcinile se opreau din evolutie si ajungea sa piarda bebelusii. Pentru ca isi dorea foarte mult sa mai aiba un copil, femeia a apelat la cei mai cunoscuti specialisti si a ajuns sa se adreseze medicilor din SUA, in speranta ca au o solutie inovatoare care sa o ajute.

Povestea ei era cunoscuta in Irlanda inca de acum patru ani, cand femeia a dat un interviu la radio si a povestit prin ce trecea. Ea a spus ca de fiecare data cand ramanea insarcinata, ajunsese sa experimenteze senzatii de teama si anxietate mai degraba decat de bucurie, din cauza repetatelor avorturi spontane. Femeia a spus atunci ca, mai mult decat pierderea sarcinii in sine o afecteaza comentariile si mentalitatea celor din jur cu privire la acest subiect.

Minunea s-a intamplat si acum poarta numele Reilly

Cand incetase sa mai spere intr-o minune, a ramas insarcinata din nou. Se intampla in septembrie anul trecut. De data aceasta, femeia a reusit sa duca sarcina pana la termen, iar zilele trecute a nascut o fetita perfect sanatoasa, pe care a numit-o Reilly.

„Ne-a fost data pe neasteptate. Nu planuiam sau nici macar nu aveam speranta. Am facut la intamplare un test si a fost pozitiv. De acolo a pornit totul. Inainte de asta, am avut o sarcina extrauterina si mi-am pierdut una dintre trompele uterine. Mi s-a spus ca cealalta trompa era atat de cicatrizata, incat sansele sa mai raman insarcinata erau foarte mici. Am renuntat sa mai speram si ne-am trait viata mai departe. Apoi am aflat ca sunt insarcinata si a fost o avanlansa de emotii, nestiind la ce sa ne asteptam”, a declarat femeia pentru un post de radio din Cork, Irlanda.

Proaspata mamica a mai povestit ca, pe tot parcursul sarcinii a fost monitorizata din doua in doua saptamani de medicul ei. Desi la fiecare control lucrurile decurgeau bine si simtea ca de data aceasta va fi diferit, ceva o impiedica sa se bucure si continua sa fie rezervata. Georgina a mai povestit ca abia dupa 23 de saptamani a inceput sa se relaxeze si sa accepte ca este insarcinata si urmeaza sa devina mama din nou.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nastere Femeie nastere Poveste

Articole recomandate

Citeste si despre