Modalitati originale de a-ti anunta partenerul ca esti insarcinata. Asa sigur il vei surprinde

/ / Modificat: 2023-01-25
Modalitati originale de a-ti anunta partenerul ca esti insarcinata. Asa sigur il vei surprinde

Unul dintre cele mai emotionante momente pentru o femeie este acela cand afla ca este insarcinata. In timp ce unele femei fac testul impreuna cu partenerul, altele prefera sa fie singure in acest moment de intimitate si sa fie ele cele care afla primele daca urmeaza sa fie mame sau nu.

Dupa ce apar cele doua liniute pe test, este greu pentru viitoarele mamici sa se abtina de la a-i da vestea cea mare si partenerului. Unele insa prefera sa mai amane cateva zile momentul, pentru a pune la cale o surpriza pentru viitorul tatic. Daca vrei sa-l anunti intr-un mod original ca veti avea un bebelus, iata cateva idei!

1. Organizeaza o vanatoare de comori. Cand vine acasa, pregateste-i biletele cu indicii pe care sa i le lasi in diferite locuri. Trebuie sa ajunga pana la pasul final, unde va gasi un biletel, testul de sarcina sau chiar o ecografie din care sa afle ca va fi tatic.

2. Tricouri personalizate. Imprima un mesaj sugestiv pe un tricou pe care sa i-l oferi cadou sau fa tricouri personalizate pentru amandoi, cu mesaje precum „cea mai cool viitoare mamica” si „cel mai cool viitor tatic”.

3. Cumpara un obiect sugestiv. Atunci cand mergeti impreuna la cumparaturi, strecoara in cos si un produs destinat bebelusilor. Poate fi o suzeta, un biberon, o pereche de botosei etc. Astfel, ii dai indicii despre ce urmeaza in viata voastra.

4. Foloseste-te de animalul de companie sau de copilul cel mare. Poti face o hainuta personalizata cu un mesaj daca mai aveti deja un copil sau chiar pentru animalul de companie. Un mesaj precum „big brother” este mai mult decat sugestiv.

5. Poza de la ecografie. Aceasta metoda presupune sa tii cateva saptamani secretul, pana cand mergi la controlul medical care sa iti confirme sarcina. O poza cu prima ecografie a bebelusului pusa intr-un plic il va lasa fara cuvinte, asa ca merita asteptarea!

6. O poza sau un filmulet cu testul de sarcina. Acesta este cel mai rapid mod de a-i da vestea. Daca nu este acasa atunci cand faci testul si nu mai ai rabdare pana vine, pentru a-i spune fata in fata, poti face o poza sau un filmulet scurt cu tine, in care sa se vada testul de sarcina pozitiv.

7. O ecuatie simpla. Lipeste pe perete o fotografie cu tine si una cu el, pune semnul plus intre ele, iar la egal pune 3. Este o modalitate ingenioasa si simpla de a-i spune ca se mareste familia.

FOTO: Pixabay

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Anunt copil sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre