8 moduri cu totul speciale de a anunta sexul copilului

/ / Modificat: 2023-07-02
8 moduri cu totul speciale de a anunta sexul copilului

Petrecerile si evenimentele de tip gender reveal au capatat din ce in ce mai multa popularitate si la noi in ultimii ani. Trendul care a pornit din SUA a fost adoptat rapid si de viitorii parinti din tara noastra si nu numai. Retelele de socializare sunt pline de videoclipuri de la petreceri de tip gender reveal, iar majoritatea lor sunt adorabile.

Chiar daca nu planuiesti o petrecere cu toti prietenii, dar vrei sa dai familiei si rudelor vestea ca astepti un baietel sau o fetita, poti pune la cale o surpriza ingenioasa pentru a face acest lucru. Momentul cel mai palpitant poate fi gandit astfel incat toti invitatii de la petrecere sa fie surprinsi. Daca ideea cu balon umplut cu confetti colorate este deja clasica, iata alte moduri ingenioase de a anunta sexul bebelusului!

Tort/cupcakes cu crema colorata. Poti organiza o mini-petrecere sau o masa in familie, iar in momentul servirii desertului, familia sa afle sexul bebelusului. Un tort sau prajituri cu crema roz sau bleu, in functie de sexul copilului, este alegerea ideala.

Pinata. O idee excelenta daca ai o familie numeroasa si mai ales daca sunt si copii in familie. Cei mici si cei mari se vor distra incercand sa sparga pinata, iar bomboanele colorate vor dezvalui sexul copilului.

Baloane colorate. Alege baloane roz si bleu, iar pe cele care coincid cu sexul copilului umfla-le cu heliu si pe celelalte cu aer. Pune baloanele in cufere sau cutii, iar in momentul in care deschizi cutiile, baloanele umflate cu heliu se vor ridica in aer.

Tablete efervescente. Poti alege tablete pe care musafirii sa le dizolve in pahare cu apa, pentru a afla sexul copilului. Daca apa se va colora in albastru sau in roz, vor sti ca urmeaza sa vina un baietel sau o fetita in familie.

Pudra colorata. Principiul este similar cu cel al tabletelor: pudra este initial de culoare neutra, iar atunci cand o dizolvi in apa, aceasta va capata culoarea roz sau albastru.

Videoclip de la ecografie. Poate ca nu vrei sa organizezi o petrecere, dar vrei sa iti anunti rudele si prietenii intr-un mod original. Poti face o scurta filmare la ecografie, in momentul in care medicul iti spune ce sex va avea bebelusul, iar ulterior le poti trimite filmarea celor dragi.

Pictura pe burtica. Viitoarea mamica poate apela la cineva care se pricepe la pictura, pentru a-i desena un baietel sau o fetita pe burtica. In momentul in care mamica isi va ridica tricoul, cei dragi vor afla sexul bebelusului intr-un mod original.

Sedinta foto. Le poti da vestea viitorilor bunici, unchi, verisori, nasi etc, prin intermediul unei sedinte foto. Exista numerosi fotografi care te pot ajuta sa realizezi o serie de fotografii originale pentru a dezvalui sexul bebelusului si care sa iti ramana si drept amintire.

FOTO: Pixabay

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sexul copilului Anunt copil sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre