Cum sa-ti anunti partenerul ca esti insarcinata

/ / Modificat: 2023-03-30
Cum sa-ti anunti partenerul ca esti insarcinata

Cand afli ca esti insarcinata fericirea este nemasurata. Iti vine sa te urci pe un varf inalt si sa iti strigi de acolo bucuria, ca toata lumea sa afle ca vei fi mama. Prima sarcina este mai speciala, pentru ca totul este nou pentru tine, dar nu inseamna ca daca ai trecut deja prin asta o data sau de doua ori bucuria ta este mai mica. Daca vrei sa-i faci partenerului o surpriza de neuitat si esti in pana de idei, avem noi cateva.

Indiferent daca incercati de multa vreme sa aveti un bebelus sau daca sarcina a venit ca o surpriza, indiferent daca mai aveti sau nu copii, o sarcina trebuie sarbatorita. Iar daca pentru mama emotiile si bucuria de a purta in pantece (inca) o fiinta care ii va transforma viata sunt extrem de puternice, nu exista niciun motiv pentru care tatal sa nu aiba si el parte de ele atunci cand afla intr-un mod inedit de sarcina.

Iata cateva idei de moduri in care sa-ti anunti partenerul ca veti avea un copil. Nu uita sa-i filmezi reactia pentru a avea o amintire pretioasa in viitor!

O prajitura cu ravas facuta chiar de tine, mai ales daca nu prea te indeletnicesti cu „prajituritul”, va fi o surpriza dubla. Ascunde in interiorul ei un biletel cu un mesaj scurt si cuprinzator, cum ar fi „Tati, abia astept sa ne cunoastem!” sau „1+1=3”, daca sunteti la primul copil.

Anunta-l cu nepasare ca i-ai luat un tricou nou pe care il gaseste in punga de pe pat din dormitor si roaga-l sa-l probeze pentru a sti daca trebuie sau nu sa il returnezi a doua zi. Tricoul poate avea un mesaj sugestiv cu „Cel mai bun tata din lume”, daca nu mai aveti copii, sau „Cel mai bun tata de 2 din lume”, daca mai aveti unul.

Daca sunteti deja parinti, copilul sau copiii vostri va pot fi complici in pregatirea surprizei pentru partener. Acestia pot purta la cina un tricou cu „Mami face un bebe”, spre exemplu. Daca nu ai rabdare pana veti fi toti acasa, surpriza poate ajunge la destinatie si prin intermediul unei fotografii pe care sa i-o trimiti pe WhatsApp sau pe Messenger. Tot prin intermediul unui mesaj il poti anunta si atunci cand stii sigur ca a ajuns in fata casei. Iar tu vei fi, desigur, pregatita sa-l filmezi in momentul in care intra pe usa.

Daca partenerul e fumator si apreciaza trabucurile, ascunde-i testul de sarcina pozitiv intr-un toc elegant de trabuc pe care te-ai gandit sa i-l faci cadou. Surpriza va fi cu siguranta uriasa!

Laptopul partenerului poate fi unealta perfecta pentru o surpriza

Cand nu este atent modifica-i imaginea de pe desktop cu o fotografie cu testul pozitiv de sarcina sau cu o poza cu tine imbracata intr-un tricou cu un desen grafic tip femeie + barbat = 3, daca sunteti la primul copil.

Daca ai fost deja la medic si ai confirmarea ecografica a sarcinii, ascunde in laptop fotografia si ai grija sa indici zona in care se afla viitorul vostru copil. Inchide capacul laptopului si apoi roaga-l sa verifice ceva pentru tine. Fii pe faza cu telefonul pentru a-i filma reactia! Va fi o amintire de pret si pentru voi, si pentru copilul ce se va naste, cand va fi mare.

Daca partenerului tau ii plac jocurile, provoaca-l la un soi de „vanatoare de comori”. Pune-i biletele cu indicii prin casa pe care trebuie sa le urmeze pana cand ajunge sa gaseasca testul de sarcina sau un dar care il anunta ca veti avea un copil. Va fi distractiv, iar surpriza de la final va fi nepretuita.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Anunt copil sarcina Anunt sarcina loc munca Anunt veste sarcina Moduri anunt sarcina Moment potrivit anuntare sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre