7 feluri inedite de a anunta daca astepti baietel sau fetita

/ / Modificat: 2024-05-13
7 feluri inedite de a anunta daca astepti baietel sau fetita

 

Petrecerile de tip gender reveal au capatat din ce in ce mai multa popularitate si la noi in ultimii ani. Trendul care a pornit din SUA a fost adoptat rapid si de viitorii parinti din tara noastra si nu numai. Retelele de socializare sunt pline de videoclipuri de la petreceri de tip gender reveal, iar majoritatea lor sunt adorabile. 

Cum poti anunta sexul copilului, intr-un mod inedit

Chiar daca nu planuiesti neaparat o petrecere de tip gender reveal, dar vrei sa dai familiei si rudelor vestea ca astepti un baietel sau o fetita, poti pune la cale o surpriza ingenioasa pentru a face acest lucru. Momentul cel mai palpitant poate fi gandit astfel incat toti invitatii de la petrecere sa fie surprinsi. Daca ideea cu balon umplut cu confetti colorate este deja clasica, iata alte moduri ingenioase de a anunta sexul bebelusului!

  • Tort sau cupcakes cu umplutura colorata

Poti organiza o mini-petrecere sau o masa in familie, iar in momentul servirii desertului, familia sa afle sexul bebelusului. Un tort sau prajituri cu crema roz sau bleu, in functie de sexul copilului, este alegerea ideala. 

  • Pinata cu bomboane colorate

O idee excelenta daca ai o familie numeroasa si mai ales daca sunt si copii in familie. Cei mici si cei mari se vor distra incercand sa sparga pinata, iar bomboanele colorate vor dezvalui sexul copilului. 

  • Baloane colorate in cutie

Alege baloane roz si bleu, iar pe cele care coincid cu sexul copilului umfla-le cu heliu si pe celelalte cu aer. Pune baloanele in cufere sau cutii, iar in momentul in care deschizi cutiile, baloanele umflate cu heliu se vor ridica in aer. 

  • Tablete efervescente

Poti alege tablete pe care musafirii sa le dizolve in pahare cu apa, pentru a afla sexul copilului. Daca apa se va colora in albastru sau in roz, vor sti ca urmeaza sa vina un baietel sau o fetita in familie. 

  • Pudra colorata

Principiul este similar cu cel al tabletelor: pudra este initial de culoare neutra, iar atunci cand o dizolvi in apa, aceasta va capata culoarea roz sau albastru. 

  • Pictura pe burtica

Viitoarea mamica poate apela la cineva care se pricepe la pictura, pentru a-i desena un baietel sau o fetita pe burtica. In momentul in care mamica isi va ridica tricoul, cei dragi vor afla sexul bebelusului intr-un mod original. 

  • Sedinta foto

Le poti da vestea viitorilor bunici, unchi, verisori, nasi etc, prin intermediul unei sedinte foto. Exista numerosi fotografi care te pot ajuta sa realizezi o serie de fotografii originale pentru a dezvalui sexul bebelusului si care sa iti ramana si drept amintire. 

FOTO: Freepik

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Anunt copil sarcina Anunt sex copil Nastere inedita

Articole recomandate

Citeste si despre