Sosuri - Pagina 6

Sos de lamaie

Sos de lamaie

Sosul de lamaie se serveste alaturi de preparatele pe baza de peste sau fructe de mare, diverse preparate la gratar sau creier pane.

Sos de ciuperci

Sos de ciuperci

Sosul de ciuperci este simplu de preparat si se poate servi cu preparate de pui sau porc.

Sos de branza

Sos de branza

Poti transforma o mancare obisnuita intr-una de sarbatoare, daca stii sa o imbogatesti cu sosul potrivit. Sosul de branza se preteaza foarte bine cu paste...

Sos alb de usturoi

Sos alb de usturoi

Sosul alb de usturoi se potriveste de minune langa preparatele din peste, fructe de mare, carne de pui sau carne rosie. Se pregateste foarte rapid si...

Sos de iaurt

Sos de iaurt

Primavara este bine sa consumam cat mai multe salate, iar daca alegem dressingul potrivit vom obtine o mancare delicioasa. O idee practica si foare usor de...

Sos bolognese

Sos bolognese

Sosul de carne bolognese este foarte usor de facut si se potriveste de minune langa paste.

Sos Bechamel

Sos Bechamel

Sosul Bechamel este unul dintre sosurile clasice din bucataria internationala, deoarece se poate folosi in nenumarate retete, de la paste, la musaca sau...

Maioneza

Maioneza

Maioneza este un sos delicios in salate, dar si alaturi de alte preparate gatite! Este nelipsita in salata de boeuf sau oua umplute! Iata o reteta simpla,...

Sos cu smantana

Sos cu smantana

Sosul cu smantana este un preparat de baza in bucatarie si poate acompania diverse fripturi, cum ar fi cele de pui sau curcan sau se poate folosi pentru...

Sos roz

Sos roz

Sosul roz sau sosul de sunca este un sos care poate acompania pastele.

Esential in Retete culinare

1 4 5 6