Retete culinare - Sosuri - Pagina 4

Tzatziki cu nuci

Tzatziki cu nuci

Tzatziki cu nuci este o varianta usor modificata a retetei de salata tzatziki, de origine greceasca.

Sos alb Chaud-Froid

Sos alb Chaud-Froid

Sosul alb Chaud-Froid se serveste alaturi de preparate din pasare, peste sau produse din carne de vita.

Sos Poulette

Sos Poulette

Sosul poulette este un sos din bucataria franceza, care se serveste cald.

Sos Veloute

Sos Veloute

Sosul Veloute este un derivat al sosului Bechamel, fiind un sos alb, preparat cu fond de peste, pui sau vita, in loc de lapte.

Sos Madeira

Sos Madeira

Sosul madeira este cunsocut in toata lumea si se serveste langa fripturile de vita in sange. Singurul inconvenient al acestui sos este legat de timpul...

Sos Soubise

Sos Soubise

Sosul Soubise este un delicios sos de ceapa, care insoteste fripturile sau garniturile, precum orezul sau cartofii natur.

Sos pentru chiftele

Sos pentru chiftele

Daca familia ta nu mai vrea sa manance chiftelutele pregatite ieri, poti sa le oferi un alt preparat si sa le faci un sos delicios pentru chiftele marinate.

Esential in Retete culinare

1 2 3 4 5 6