Urmareste-ne:

Ciorba de stevie, de post

Ciorbita de stevie este cea mai hranitoare si satioasa dintre supele pe care le poti face in post. Este savuroasa, iar borsul si leusteanul proaspat o fac sa devina un deliciu pentru orice pofticios, fie ca tine, fie ca nu, post!

Timp de preparare

45 min.

Dificultate

usoara

Ingrediente

2 maini de stevie (2 legaturi)

1 morcov mare

2-3 linguri de ulei

2 linguri de orez

1 bucata mica de telina

4 cartofi medii

1 legatura leustean

bors

sare

Mod de preparare

Pune apa la fiert intr-o oala.

Toaca marunt ceapa, da pe razatoare telina si morcovul, si pune-le pe toate la calit intr-o tigaie cu ulei incins.

Dupa ce capata o culoare portocalie si se inmoaie un pic, toarna-le in apa clocotinda.

Curata cartofii si taie-i cubulete mici. Pune-i in ciorba, iar dupa 5 minute, pune si stevia tocata fidea. Lasa-le sa fiarba, iar cand cartofii sunt aproape fierti, pune orezul.

Dupa ce fierbe orezul timp de cateva minute, pune bors si sare dupa gust. Mai las-o sa dea in clocot de cateva ori si apoi ia-o de pe foc.

Toaca leusteanul si pune-l pe deasupra.

Tipul bucatariei

romaneasca

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ciorba stevie post Ciorba stevie Retete stevie

Daniela Ganciu

Pasionata de cuvinte cu sens, puse in forme si ambalaje practice si utile pentru orice mamica sau viitor parinte. Intotdeauna scriu cu gandul ca articolul va deveni un ghid, un prieten, un ajutor pentru cititorii mei.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul