Ciorba de stevie, de post

| | Modificat: 2012-03-20 16:29:34

Ciorbita de stevie este cea mai hranitoare si satioasa dintre supele pe care le poti face in post. Este savuroasa, iar borsul si leusteanul proaspat o fac sa devina un deliciu pentru orice pofticios, fie ca tine, fie ca nu, post!

Timp de preparare

45 min.

Dificultate

usoara

Ingrediente

2 maini de stevie (2 legaturi)

1 morcov mare

2-3 linguri de ulei

2 linguri de orez

1 bucata mica de telina

4 cartofi medii

1 legatura leustean

bors

sare

Mod de preparare

Pune apa la fiert intr-o oala.

Toaca marunt ceapa, da pe razatoare telina si morcovul, si pune-le pe toate la calit intr-o tigaie cu ulei incins.

Dupa ce capata o culoare portocalie si se inmoaie un pic, toarna-le in apa clocotinda.

Curata cartofii si taie-i cubulete mici. Pune-i in ciorba, iar dupa 5 minute, pune si stevia tocata fidea. Lasa-le sa fiarba, iar cand cartofii sunt aproape fierti, pune orezul.

Dupa ce fierbe orezul timp de cateva minute, pune bors si sare dupa gust. Mai las-o sa dea in clocot de cateva ori si apoi ia-o de pe foc.

Toaca leusteanul si pune-l pe deasupra.

Tipul bucatariei

romaneasca

Taguri Ciorba stevie post Ciorba stevie Retete stevie

Citeste si despre

Articole de la parteneri