Caltabosi
Caltabosii sunt preparate traditionale romanesti, care contin organe de porc tocate.
Caltabosii sunt preparate traditionale romanesti, care contin organe de porc tocate.
Toba este unul dintre aperitivele romanesti traditionale, specifice sarbatorilor de iarna, care se pregateste din ciolan si organe de porc.
Piftia de porc este unul dintre cele mai apreciate preparate din perioada Craciunului, specific bucatariei romanesti. In unele regiuni ale tarii, piftia...
Scutecele Domnului este numele primit de un desert care se mananca doar in ajunul Craciunului.
Carnatii de casa afumati sunt nelipsiti de pe masa de sarbatoare a romanilor. Bine condimentati, realizati din amestec de carne tocata, de porc si de vita,...
Carnatii de casa fac parte din produsele traditionale romanesti. Exista numeroase retete, in functie de zona, dar si de preferintele fiecaruia.
Cine poate refuza o felie de cozonac aromat cu umplutura de vanilie?
Daca nu ai incercat sa prepari cozonaci pana acum, iti poti invinge temerile urmand reteta noastra de cozonac neframantat.
Prajitura traditionala a romanilor, cozonacul nu are nevoie de prea multe prezentari, dar de data aceasta il combinam cu fructe uscate. Iata ce iese!
Braduti de Craciun - reteta de prajitura de Craciun. Intr-un castron se amesteca untul la temperatura camerei cu zaharul, vanilia si oul, cateva minute, cu...
Calendarul inscrierilor la cresa si gradinita 2024. Acte necesare pentru...
Connect-R, dezvaluiri despre drama prin care a trecut cu fiica lui: "S-a...
Gina Pistol, despre miracolul care a ajutat-o sa ramana insarcinata: „Mi-a...
Printul Louis a implinit 6 ani. Kate Middleton a pastrat traditia, ce gest...
Clipe de cosmar pentru Mirela Vaida. Fiul mijlociu al vedetei a trecut...
Mai multe noutati3 retete de avocado pentru copii
Chiftele de curcan cu legume
Gustare sanatoasa din mere
Piure de somon cu mere si rosii
Vezi toate retetele