Retete culinare - Retete de Craciun - Pagina 3

Caltabosi

Caltabosi

Caltabosii sunt preparate traditionale romanesti, care contin organe de porc tocate.

Toba

Toba

Toba este unul dintre aperitivele romanesti traditionale, specifice sarbatorilor de iarna, care se pregateste din ciolan si organe de porc.

Piftie (racitura) de porc

Piftie (racitura) de porc

Piftia de porc este unul dintre cele mai apreciate preparate din perioada Craciunului, specific bucatariei romanesti. In unele regiuni ale tarii, piftia...

Scutecele Domnului

Scutecele Domnului

Scutecele Domnului este numele primit de un desert care se mananca doar in ajunul Craciunului.

Carnati de casa afumati

Carnati de casa afumati

Carnatii de casa afumati sunt nelipsiti de pe masa de sarbatoare a romanilor. Bine condimentati, realizati din amestec de carne tocata, de porc si de vita,...

Carnati de casa

Carnati de casa

Carnatii de casa fac parte din produsele traditionale romanesti. Exista numeroase retete, in functie de zona, dar si de preferintele fiecaruia.

Cozonac neframantat

Cozonac neframantat

Daca nu ai incercat sa prepari cozonaci pana acum, iti poti invinge temerile urmand reteta noastra de cozonac neframantat.

Cozonac cu fructe uscate

Cozonac cu fructe uscate

Prajitura traditionala a romanilor, cozonacul nu are nevoie de prea multe prezentari, dar de data aceasta il combinam cu fructe uscate. Iata ce iese!

Braduti de Craciun

Braduti de Craciun

Braduti de Craciun - reteta de prajitura de Craciun. Intr-un castron se amesteca untul la temperatura camerei cu zaharul, vanilia si oul, cateva minute, cu...

Esential in Retete culinare

1 2 3 4