Negresa cu caramel sarat

Negresa cu caramel sarat este un desert exceptional pentru persoanele care adora ciocolata cu sare. Descopera o reteta delicioasa, care va face rapid furori printre membrii familiei tale!

negresa-caramel-sarat

Timp de preparare

50 min.

Dificultate

mediu

Ingrediente

150 g unt nesarat, taiat cubulete

150 g ciocolata neagra, maruntita

300 g zahar pudra

100 g zahar brun

3 oua mari

1 lingurita extract de vanilie

150 g faina

1/2 lingurita sare

2 linguri caramel sarat topit  

Mod de preparare

Topeste untul impreuna cu ciocolata la bain marie, amestecand continuu. Mixeaza zaharul, ouale si extractul de vanilie intr-un bol, pana se formeaza o compozitie pufoasa. Adauga treptat ciocolata topita in amestecul de ou cu zahar.

Cerne faina cu sarea intr-un recipient separat si apoi adaug-o treptat in compozitia lichida, amestecand usor de jos in sus, pana cand se incorporeaza. Unge o tava cu unt si toarna compozitia de negresa.

Toarna caramelul topit pe deasupra si baga tava la cuptorul incins in prealabil, la 170 de grade Celsius, timp de 30 de minute.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Negresa caramel sarat Negresa caramel Reteta negresa

Daniela Ganciu

Pasionata de cuvinte cu sens, puse in forme si ambalaje practice si utile pentru orice mamica sau viitor parinte. Intotdeauna scriu cu gandul ca articolul va deveni un ghid, un prieten, un ajutor pentru cititorii mei.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul