4 retete simple din doar 2 ingrediente

/ / Modificat: 2018-04-12
4 retete simple din doar 2 ingrediente

Pentru acele zile in care vrei sa-ti rasfeti familia cu gustari si preparate delicioase, insa nu vrei sa petreci foarte mult timp in bucatarie, ti-am pregatit 4 retete pe care le poti face cu doar 2 ingrediente!

Retete cu 2 ingrediente

Clatite fara lapte, blat de pizza sanatos si usor, negrese cu crema de cacao… acestea sunt doar cateva preparate le poti face in timp record, folosind doar 2 ingrediente.

Clatite cu banane, fara lapte

Pentru acesta reteta ai nevoie de doua banane si doua oua.

Decojeste cele doua bananne si paseaza-le cu furculita.

Intr-un alt bol, bate bine ouale, apoi toarna-le peste bananele pasate si amesteca bine cele doua ingrediente.

Toarna din amestecul obtinut intr-o tigaie incinsa si vei obtine niste clatite cu banane delicioase pentru micul dejun sau pentru o gustare dulce intre mese.

Negresa cu Nutella

Reinterpreteaza clasica negresa! Ai nevoie de patru oua si de Nutella.

Intr-un bol mare bate bine ouale, apoi adauga Nutella si amesteca bine cu mixerul. Toarna compozitia intr-o tava de copt si las-o 30 minute in cuptorul incins la 150 grade.

Crackers cu cascaval

Pentru acele zile in care simti nevoia sa rontai ceva, iar chips-urile din comert ies complet din discutie, acesti crackers cu cascaval te scot din impas. Ai nevoie de albusurile de la doua oua si cascaval. Toarna albusurile de ou intr-o tava pentru cupcakes, apoi adauga cascavalul ras. Lasa-le sa se coaca 10 minute in cuptorul incins la 200 grade.

Mananca-i pur si simplu ca pe niste gustari intre mese sau adauga-i in salata de la pranz. 

Blat de pizza din 2 ingrediente

Aproape ca nu exista copil care sa nu iubeasca pizza. Ti-ai dori sa iti rasfeti mai des micutii cu cate o pizza aburinda, in care sa mai strecori si cate o portie zdravana de legume, dar numai gandul ca va trebui sa prepari blatul te face sa renunti la idee. Ei bine, iata cum se prepara un blat de pizza usor si sanatos din doar 2 ingrediente: faina si iaurt grecesc.

Amesteca faina si iaurtul intr-un bol, apoi intinde blatul obtinut in tava de copt. Acum tot ce trebuie sa faci este sa adaugi ingredientele dorite: sos de rosii, mozzarella, piept de pui si muuulte legume.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gustari Reteta negresa Pizza cu legume Retete clatite

Articole recomandate

Citeste si despre