Bors Padis

/ / Modificat: 2012-09-26
Bors Padis

Borsul Padis este un bors preparat cu multe legume, smantana si lapte.

Timp de preparare

80 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

0,5 kg ciuperci proaspete

1 legatura zarzavaturi

0,5 l lapte

0,4 l smantana

0,5 l apa

2 oua

sare

piper boabe

1 frunza dafin

2 fire cimbru

10 catei usturoi

1 ardei iute

1 gogosar

bors, pentru acrit

Mod de preparare

Pune mai intai la fiert zarzavaturile taiate marunt, ciupercile curatate si taiate felii, ardeiul iute intreg si gogosarul taiat cubulete.

Dupa circa o jumatate de ora poti adauga laptele, usturoiul pisat si condimentele. Lasa borsul sa fiarba in continuare, la foc mic inca 30 minute. Ouale batute cu smantana si borsul le vei adauga cand borsul se ia de pe foc.

Serveste borsul cu ardei iute alaturi si smantana frecata cu galbenus de ou.

Tipul bucatariei

Romaneasca

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bors Ciorba

Articole recomandate

Citeste si despre