Retete culinare - Aperitive - Pagina 18

Pui cu banane

Pui cu banane

Chiar daca mancarurile cu fructe nu au fost preluate la scara mare in bucataria romaneasca, trebuie precizat ca multe dintre aceste preparate sunt foarte...

Chiftele cu legume

Chiftele cu legume

Pentru ca primavara apar tot felul de legume proaspete, este pacat sa nu le folosim in cat mai multe retete. Noi iti recomandam sa pregatesti niste...

Chiftele cu cartofi

Chiftele cu cartofi

Chiftele cu cartofi se prepara foarte usor, fiind o varianta practica de mancare vegetariana. Avantajul acestui preparat consta si in faptul ca nu necesita...

Chiftele cu carne

Chiftele cu carne

Chiftelele cu carne se pot servi atat calde, cat si reci, simple sau cu garnitura de piure.

Aspic

Aspic

Aspicul este o reteta care seamana foarte mult cu traditionala noastra piftie, doar ca este mai bogat in ingrediente si arome!

Masline marinate

Masline marinate

Maslinele marinate sunt foarte bune alaturi de multe tipuri de mancaruri, dar pot fi savurate si ca gustari simple! Exista mai multe retete pentru...

Drob de ciuperci

Drob de ciuperci

Drobul de ciuperci se potriveste de minune intr-un meniu vegetarian.

Pui shanghai

Pui shanghai

Preparatele din pui sunt foarte gustoase, iar daca inveti cateva retete noi, iti poti impresiona numaidecat familia. Puiul shanghai va face cu siguranta...

Pateu de ficat cu ciuperci

Pateu de ficat cu ciuperci

Tot mai multe gospodine aleg sa pregateasca pateul de ficat acasa, pentru ca se tem de conservantii alimentari. Noi iti propunem o reteta savuroasa de...

Pasta de peste afumat

Pasta de peste afumat

Pasta de peste afumat este un aperitiv usor de pregatit, care se poate servi pe felii de bagheta neagra sau chiar ca umplutura pentru foitaj.

Esential in Retete culinare