Urmareste-ne:

Focaccia cu branza

Specifica bucatariei italiene, painea de tip foccacia poate fi preparata atat simpla, cat si cu diverse toppinguri.

Timp de preparare

80 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

400 g faina

25 g drojdie

400 g branza moale

7 linguri ulei

2 lingurite sare

300 ml apa

Mod de preparare

Amesteca faina cu sarea, adauga uleiul, apa amestecata cu drojdia si 5 linguri de ulei.

Framanta bine acest aluat, apoi pune-l la crescut intr-un loc caldut, circa o ora.

Intinde aluatul bine, apoi aseaza-l intr-o tava unsa cu restul de ulei, intinde deasupra branza rasa, apoi, din loc in loc presara sare.

Inteapa foccacia cu o furculita, apoi pun-o la copt, la 200 de grade, circa 25 de minute.

Trucuri

Pentru o aroma deoasebita, presara deasupra aluatului, inainte sa il pui la copt si frunzulite de rozmarin proaspat.

Tipul bucatariei

Italiana

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Focaccia Focaccia cu branza Branza

Alina Paduraru

Redactor Copilul.ro

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul