Crema de mere coapte cu piscoturi

Crema de mere coapte cu piscoturi este un desert savuros si hranitor pe care-l poti introduce in meniul copilului dupa varsta de doi ani, cand isi dezvolta mai bine abilitatea de a mesteca si rontai alimente tari si de a tolera oua crude!

crema-mere-coapte

Timp de preparare

5 min. + 30-40 min. (coacere)

Dificultate

  usor

Ingrediente

2 mere

1 albus

2 linguri zahar brun

3 piscoturi

1 picatura esenta de vanilie  

Mod de preparare

Coace merele in coaja, cuptorul preincins, pana se inmoaie bine. Indeparteaza-le apoi cojile si cotoarele si pastreaza doar pulpa, Zdrobeste-o bine, pana obtii un piure, iar cat timp se mai raceste, prepara spuma de oua.

Bate albusul spuma cu putina sare, apoi incorporeaza zaharul brun si esenta de vanilie si mixeaza totul pana cand zaharul se topeste. Incorporeaza spuma de albus in piureul de mere si serveste crema obtinuta cu piscoturi rupte in jumatati langa.

Supravegheaza cu atentie copilul in timp ce rontaie sau mesteca bucatelele de piscoturi, pentru a evita riscul de inecare cu alimente.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Crema mere coapte piscoturi Crema mere coapte Crema mere piscoturi

Daniela Ganciu

Pasionata de cuvinte cu sens, puse in forme si ambalaje practice si utile pentru orice mamica sau viitor parinte. Intotdeauna scriu cu gandul ca articolul va deveni un ghid, un prieten, un ajutor pentru cititorii mei.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:



Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul