Cauta

Imi doresc mult un bebe. Oare am ramas?

mariana a intrebat pe 11.02.2014

Am facut stimulare ovariana 3 luni cu Utrogestan (16-25), Clostylbegyt(5-9) fara Pregnyl ziua 12 nu s-au gasit. Am terminat stimularea pe 15 decembrie si ultimul CM pe 28 decembrie nu am fost imediat la medic. De pe data de 4-5 ianuarie timp de 2-3 zile o durere usoara de sani, apoi de pe data de 19-20 inainte de data CM, iar dureri de sani, umflarea lor si inegrirea sfarcurilor, nu am luat in considerare am zis ca e inaintea CM. trece si luna lui ianuarie si CM nu a venit mentionez ca il am dereglat de fel in timpul stimulari 4 luni regulat.

Pe 4 februarie am fost la medic mi-a facut o eco - intra si extravaginal si a vazut o pata deasupra uterului nu a stiut ce sa-mi spuna ca e o sarcina sau un cheag de sange. A 2-a zi la prima urina am facut un test si nu pot spune ca e pozitiv ca a 2 liniuta nu se vede, chiar clar si nu era nici roza.

Am mai asteptat 4 zile si am facut alt test a iesit negatv. Am nevoie de un raspuns urgent. Va rog mult nu stiu ce sa fac sa mai astept sa mai fac alt test. Mentionez ca am stari de voma si dureri, umflarea sanilor si inegrirea mameleoanelor sau sa incep cea de-a 2 stimulare?

3 raspunsuri

Dr.Botezatu.Radu
a raspuns acum 6 ani

Buna ziua,

Este putin probabil sa fiti gravida. Totusi repetati testul peste o saptamana si daca este negativ se infirma sarcina.

BiancaSol
a raspuns acum 6 ani

Mai asteapta 2 saptamani si mergi iar la ecografie. Nu lua alte medicamente nepermise, poate totusi esti insarcinata.

mariana
a raspuns acum 6 ani

Si dupa 2 saptamani se poate vedea la eco, daca e sau nu o sarcina? Sa spun sincer imi doresc foarte mult si sa sper sa nu fiu dezamagita.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/