Il stiti pe domnul Oscar? Are o marochinarie de moda veche si o pisica in geam. Afla-i povestea si vezi care e visul lui la 81 de ani

/ / Modificat: 2019-02-05
Il stiti pe domnul Oscar? Are o marochinarie de moda veche si o pisica in geam. Afla-i povestea si vezi care e visul lui la 81 de ani

Il stiti pe domnul Oscar? Are o marochinarie de moda veche si o pisica in geam.

Nimeni nu intra in pravalia dumnealui, m-a invitat inauntru, ca sa pot mangaia pisic , nu doar s -o admir din geam. De fiecare data cand trec prin fata vitrinei si vad pisica vie in cosulet, si aerul acela vechi ,din alt timp,cobor in alte vremuri, se induioseaza inima apoi se asterne o liniste peste mine. Mai e rost de rost pe lumea asta.

Domnul Oscar da cu matura in fiecare dimineata, prin fata pravaliei in care nimeni nu intra aproape niciodata. Are clopotel la intrare si spune ca repara de toate. Zic eu ca poate repara si inimi frante.

Cine mai are nevoie de vechile mestesuguri?Cine mai are nevoie de batranii care stiu sa repare orice? Cine mai da buna ziua necunoscutilor pe strada? Cine mai are bucuria vietii simple, nesofisticate , cu o pisica in geam si o vorba buna pentru trecatori grabiti si incruntati?

Domnul Oscar tine deschis doar pana la ora 12, daca se simte bine in ziua respectiva.

Are 81 de ani si spiritul tanar.

A facut motociclism viteza la Dinamo. Cel mai mult i -a placut sa calatoreasca, a fost chiar si in Canada, ar vrea sa viziteze Spania. Dar spune ca nu mai apuca. E respectuos si tandru cu obiectele din marochinaria sa plina de poze cu pisici .pe Pisica din cos o cheama Sheeba dar raspunde doar la pis pis.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Povesti de viata Batrani

Articole recomandate

Citeste si despre